A Tisza vagy a Fidesz oldalán van több jóindulatú, hazaszerető ember?
Én kívülről azt látom, hogy a Tiszában nagyon sok tettre kész, összetartó és segítőkész ember van. Nálunk is van valami 10 fős Tisza sziget és ma Karácsonykor is adományoznak egy nyilvános standon, bárki odamehet és kap ingyen ételt és a gyerekek pl. játékot (nem legó vagy drága cucc, csak ilyen asszonyok által otthon készített baba, szappan, levendula stb.).
A Fidesznél ezzel ellentétben nem látok semmilyen civil szerveződésű csoportot, se olyat, aki nyíltan büszke lenne rá, hogy ő Fideszes. A kommentfalon főleg a fideszes csoportokban szinte kizárólag gyűlölködést látok leginkább a Tisza felé, semmi mást. Az egész tábor mintha félelemben élne és várják, hogy megmondják mit kell gondolni.
Szóval nekem az jön le, hogy a Tiszához mint közösséghez sokkal szívesebben tartoznék (más kérdés, hogy pártba nem lépek be), mert tevékeny és jó érzésű embereket látok, nem utálkozókat. És Magyar Péter iránt tényleg közömbös vagyok.
#4 "A fideszesek jobbosok erősen"
Na hát ez pont nem igaz. Ez látszatjobb. A kommunista intézkedéseknek örvendés nem éppen jobboldali eszmékre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!