Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza vagy a Fidesz oldalán...

A Tisza vagy a Fidesz oldalán van több jóindulatú, hazaszerető ember?

Figyelt kérdés

Én kívülről azt látom, hogy a Tiszában nagyon sok tettre kész, összetartó és segítőkész ember van. Nálunk is van valami 10 fős Tisza sziget és ma Karácsonykor is adományoznak egy nyilvános standon, bárki odamehet és kap ingyen ételt és a gyerekek pl. játékot (nem legó vagy drága cucc, csak ilyen asszonyok által otthon készített baba, szappan, levendula stb.).

A Fidesznél ezzel ellentétben nem látok semmilyen civil szerveződésű csoportot, se olyat, aki nyíltan büszke lenne rá, hogy ő Fideszes. A kommentfalon főleg a fideszes csoportokban szinte kizárólag gyűlölködést látok leginkább a Tisza felé, semmi mást. Az egész tábor mintha félelemben élne és várják, hogy megmondják mit kell gondolni.

Szóval nekem az jön le, hogy a Tiszához mint közösséghez sokkal szívesebben tartoznék (más kérdés, hogy pártba nem lépek be), mert tevékeny és jó érzésű embereket látok, nem utálkozókat. És Magyar Péter iránt tényleg közömbös vagyok.

dec. 24. 22:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
47%

18 tekintve hogy én is túl vagyok több nárci bántalmazásán, szinte garantálni tudom hogy ilyen pontosan, ilyen konkrét dolgokat nem lehet kitalálni...

és amiket mondott Judit, na pontosan így viselkednek és így próbálnak meg tönkretenni a nárci pszichopaták.

Magyarnak már eleve a webshopja is red flag

Egy ennyire pénzéhes ember után jó lenne ha az országot egy másik ennyire pénzéhes vezetné?

Tényleg elhiszi barki hogy érdekli öt a sok omladozó kórház, a gyerekek sorsa?

Ráadásul ő még fiatal is, bőven ott lehet a fejeben hogy megszedi magát a következő 30-40 évére...

Azon csodálkozom hogy eddig hogy bírta ki hogy nem volt ismert, az is látszik rajta hogy imád szerepelni.

dec. 26. 10:49
 22/62 anonim ***** válasza:

"Egyetlen állításért sem perelt a Kicsi."

És ha perelt volna, az kinek lett volna jó?

dec. 26. 10:56
 23/62 anonim ***** válasza:
35%

"18 tekintve hogy én is túl vagyok több nárci bántalmazásán, szinte garantálni tudom hogy ilyen pontosan, ilyen konkrét dolgokat nem lehet kitalálni..."

Ó, dehogynem! Különösen, ha külső segítséget is kap. Láttam már jó néhány válást.

"Magyarnak már eleve a webshopja is red flag"

Mitől érzed annak, elmondod?

"Egy ennyire pénzéhes ember után jó lenne ha az országot egy másik ennyire pénzéhes vezetné?"

Mitől tartod pénzéhesnek?

"Tényleg elhiszi barki hogy érdekli öt a sok omladozó kórház, a gyerekek sorsa?"

Te úgy gondolod, hogy amiket bemutatott, azokban nincs szükség kardinális változtatásokra?

Politikus, kormányozni készül. Evidens, hogy felszínre hozza azt, ami változtatást igényel, pláne úgy, hogy ha ezt nem tenné, bátran hihetné a közvélemény, hogy minden rendben van.

Álnaiv dolog ilyen cselekedetet akármelyik pokitikusnak felróni.

"Ráadásul ő még fiatal is, bőven ott lehet a fejeben hogy megszedi magát a következő 30-40 évére..."

Ezek a személyes feltevéseid.

dec. 26. 11:07
 24/62 anonim ***** válasza:

Ó, dehogynem! Különösen, ha külső segítséget is kap. Láttam már jó néhány válást.

Akkor magyar miért olyan hülye hogy nem cáfolja amit mondott? Bár nem nagyon van mit mert pontosan úgy néz ki mint aki így viselkedik.

Nagyon súlyos vádakkal illették.

Késsel fenyegetőzik stb...

Nyilván szükség lenne a változásra, főleg kórház terén nyilván ezért is mutogatja ennyiszer ezeket... de nagyon naiv vagy ha azt gondolod hogy magyar tényleg ennyire jótét lelek és a saját maga mutogatása és hatalma helyett azt szeretné ha a magyaroknak ennyire jó lenne.

Hogy honnan látom hogy pénzéhes? Mondjuk a webshop pont tökéletes bizonyíték.

Már kötényen keresztül mindent is el akar adni...

Tisza könyv 10000 forintért...

dec. 26. 13:07
 25/62 anonim ***** válasza:
52%

Nézd meg Magyar Péter vagy bármelyik Tiszás képviselő Facebook oldalát árad szeretet! Nézd meg a Fideszes Menczer Tamás vagy hozzá hasonló pártkatonák oldala tele van áradó gyűlölettel ,haraggal,

félelemmel!

dec. 26. 17:09
 26/62 anonim ***** válasza:

Én nem esek hasra egy fb oldaltól, ahol teljesen mást mutatnak mint amit valójában képviselnek. De soha nem nézném meg egyik Tiszás honlapját, mert csak fényezik magukat és a tetteik amivel napi szinten szembesülünk egészen más.

Én már régen kinőttem a mesékből és a dolgok mögé tudok látni.

dec. 26. 17:27
 27/62 anonim ***** válasza:
0%

"Nézd meg Magyar Péter vagy bármelyik Tiszás képviselő Facebook oldalát árad szeretet! Nézd meg a Fideszes Menczer Tamás vagy hozzá hasonló pártkatonák oldala tele van áradó gyűlölettel ,haraggal,"

ki tehet arról, hogy telefröcsökik a tiszkányok menczer tamás facebook oldalát?

dec. 26. 18:29
 28/62 anonim ***** válasza:

Nem a Facebook oldalon kell szocializálódni, a sok hazugság között, ne legyünk már ennyire naivak.

Van éppen elég esemény amiről saját gondolatokat lehet kialakítani és nem más hülyeségeit kell olvasni a Facebookon.

Mp tettei és amiről ír itt valaki, hogy micsoda szeretet árulkodik az oldaláról, hát nevetnem kell.

Ebben az emberben semmi szeretet nincs. Álságos a gyermekotthoni látogatása is a csomagokkal. Annyira szánalmas ahogy viselkedik.

dec. 26. 18:42
 29/62 anonim ***** válasza:

Észre kellene venni, hogy most a Tiszások bajban vannak, és ezért minden felületen MP-t próbálják fényezni, mert bizony 10-15 százalékkal csökkent a népszerűségük. Sokan megvilágosodtak, hogy nincs itt semmiféle Messiás, legfeljebb isiász. (Brian élete:))

Sok a bértollnok, akinek az a feladata, hogy kérdéseket töltsön fel a Gyak.-ra is, csak hogy beszéljenek erről a bolondról. Nem kell mindent elhinni, ideje gondolkozni is.

Egyébként annyira kiábrándító, hogy milyen bugyuta kérdéseket tudnak egyesek kitenni, de gondolom a pénzért valamit tenni is kell nekik. Na de ennyire alacsony színvonalra azért nem kellene süllyedni.

dec. 26. 18:52
 30/62 anonim ***** válasza:
45%

"Akkor magyar miért olyan hülye hogy nem cáfolja amit mondott?"

Cáfolta.

"Késsel fenyegetőzik stb..."

Késsel mászkált a lakásban. Emlékeim szerint így hangzott V.J. állítása.

Erről egy kérdés alatt már kifejtettem a véleményemet.

Én is "mászkáltam" már késsel a kezemben, mikor hagymaaprítást félbehagyva, a kést nem letéve átléptem a nappaliba, mert a fiam mutatni akart valamit.

Ha erről lehántjuk a körítést, megállja a helyét az állítás, miszerint késsel mászkáltam a lakásban. Elég egy kis ártó szándék és már bajban is vagyok.

"Nyilván szükség lenne a változásra, főleg kórház terén nyilván ezért is mutogatja ennyiszer ezeket... de nagyon naiv vagy ha azt gondolod hogy magyar tényleg ennyire jótét lelek és a saját maga mutogatása és hatalma helyett azt szeretné ha a magyaroknak ennyire jó lenne."

Azt gondolom, hogy mint kormányzásra készülő politikus, jól választja ki azokat a témákat, amelyek sokakat érintenek. Egy politikus sem puszta szívjóságból cselekszik.

De ezt nem is várja senki. Mutasson rá a problémákra és legyen rá megoldása!

"Hogy honnan látom hogy pénzéhes? Mondjuk a webshop pont tökéletes bizonyíték."

A Tisza nem kap párttámogatást, valamiből bevételt kell generálnia. Erre egy jó opció -de nem az egyetlen- a webshop.

A párt szimpatizánsai számára az összetartozás érzését erősíti, a pártnak meg bevétel. Teljesen észszerű lépés, mi kifogásod van ezzel kapcsolatban?

"Már kötényen keresztül mindent is el akar adni..."

Tudomásom szerint a tárgyakon a Tisza párt logója látható és nem Magyar Péter neve és/vagy fényképe.

Miért fáj az neked, ha a párt szimpatizánsai vásárolják ezeket a termékeket?

"Tisza könyv 10000 forintért..."

Jártál mostanában könyvesboltban? Tisztában vagy az árakkal?

dec. 26. 19:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!