A Tisza vagy a Fidesz oldalán van több jóindulatú, hazaszerető ember?
Én kívülről azt látom, hogy a Tiszában nagyon sok tettre kész, összetartó és segítőkész ember van. Nálunk is van valami 10 fős Tisza sziget és ma Karácsonykor is adományoznak egy nyilvános standon, bárki odamehet és kap ingyen ételt és a gyerekek pl. játékot (nem legó vagy drága cucc, csak ilyen asszonyok által otthon készített baba, szappan, levendula stb.).
A Fidesznél ezzel ellentétben nem látok semmilyen civil szerveződésű csoportot, se olyat, aki nyíltan büszke lenne rá, hogy ő Fideszes. A kommentfalon főleg a fideszes csoportokban szinte kizárólag gyűlölködést látok leginkább a Tisza felé, semmi mást. Az egész tábor mintha félelemben élne és várják, hogy megmondják mit kell gondolni.
Szóval nekem az jön le, hogy a Tiszához mint közösséghez sokkal szívesebben tartoznék (más kérdés, hogy pártba nem lépek be), mert tevékeny és jó érzésű embereket látok, nem utálkozókat. És Magyar Péter iránt tényleg közömbös vagyok.
"intoleráns és inkompentens fröcsgő horda az egész tisza"
Újraolvastam a hozzászólásaidat. Hát...akaratlanul is eszembe jutott a bagoly és a veréb története.
50 kölcsönös az unalom de azért mégis van kedved kimásolni a mondataimat és egyesével válaszolni mindenre 😂
Csöppet ambivalens vagy
Mellesleg nem tudom kinek szántad az uccso kommented de amit abban kimasolsz azt nem én írtam
"50 kölcsönös az unalom de azért mégis van kedved kimásolni a mondataimat és egyesével válaszolni mindenre 😂
Csöppet ambivalens vagy"
Attól tartok, fogalomzavarban vagy. Azt unom, hogy tartalmilag azonos reakciókat ismételsz, vak és süket vagy az ellenvetésekre, érvekre. A forrásaid pontatlanok és női magazin szintűek.
Igen, ezek unalmasak. De ha elhangzik egy állítás, amit tudománytalan eszközökkel próbálsz validálni, akkor ne sértődj meg, ha a másik fél rávilágít a tévedésekre, ellentmondásokra, stb.
Megjegyzem, mintha azt mondtad volna, hogy nem olvasol.
Ennyit az ambivalenciáról...
"Mellesleg nem tudom kinek szántad az uccso kommented de amit abban kimasolsz azt nem én írtam"
Annak válaszoltam, aki írta.
Csakhogy egy ember vagyok akit körbevesz a pszichológia, mint mindenki mást is.
Magyar pedig abszolút úgy viselkedik mint ahogyan az exe leírta
És meg egyszer mondom hogy senki nem olyan hülye hogy konkrétumokat mondjon kamerák előtt. Ergo minden amit mondott megtörtént.
Nekem ez bőven elég ahhoz hogy ne egy ilyenre akarjam lecserélni orbant.
Teljesen egyértemű hogy nem az ország jóléte a fontos számára hanem hogy hatalmon legyen, hogy pénze legyen és hogy híres legyen.
Jah és persze az önmaga extrém fokú mutogatása...
Minden felvetésedre reagáltam a korábbi válaszaimban.
Mintha le sem írtam volna őket. Látod, erről beszéltem.
Valószínű hogy nem érdekeltek sőt volt amit el sem olvastam már és nyilván nem is értek velük egyet
És nem is látod jól
Valamiért hatalmas mp rajongó lettél, ezért nem látod a fától az erdőt
"Valószínű hogy nem érdekeltek sőt volt amit el sem olvastam már és nyilván nem is értek velük egyet"
Tehát valójában fogalmad sincs, hogy mit mondtam, de látatlanban eldöntötted, hogy nem értesz vele egyet.
Ezen azért elgondolkodnék a helyedben...
Jaj bmeg neked az egyetlen szórakozásod az a kötekedés
Az utolsó hosszú ömlengésedet nem olvastam el meg amúgy is ugyanazt írod mindig.
"Jaj bmeg neked az egyetlen szórakozásod az a kötekedés"
Újabb fogalomzavar. A kötekedés egy céltalan tevékenység. Én szembesítelek az önellentmondásaiddal.
"Az utolsó hosszú ömlengésedet nem olvastam el meg amúgy is ugyanazt írod mindig."
Ha csak az utolsót nem olvastad, honnan tudod, hogy ugyanazt írom mindig?
Pont onnan hogy CSAK az utolsót nem olvastam el a többit sajnos igen
Szövegértés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!