Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza vagy a Fidesz oldalán...

A Tisza vagy a Fidesz oldalán van több jóindulatú, hazaszerető ember?

Figyelt kérdés

Én kívülről azt látom, hogy a Tiszában nagyon sok tettre kész, összetartó és segítőkész ember van. Nálunk is van valami 10 fős Tisza sziget és ma Karácsonykor is adományoznak egy nyilvános standon, bárki odamehet és kap ingyen ételt és a gyerekek pl. játékot (nem legó vagy drága cucc, csak ilyen asszonyok által otthon készített baba, szappan, levendula stb.).

A Fidesznél ezzel ellentétben nem látok semmilyen civil szerveződésű csoportot, se olyat, aki nyíltan büszke lenne rá, hogy ő Fideszes. A kommentfalon főleg a fideszes csoportokban szinte kizárólag gyűlölködést látok leginkább a Tisza felé, semmi mást. Az egész tábor mintha félelemben élne és várják, hogy megmondják mit kell gondolni.

Szóval nekem az jön le, hogy a Tiszához mint közösséghez sokkal szívesebben tartoznék (más kérdés, hogy pártba nem lépek be), mert tevékeny és jó érzésű embereket látok, nem utálkozókat. És Magyar Péter iránt tényleg közömbös vagyok.

dec. 24. 22:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
62%

"nincs itt semmiféle Messiás, legfeljebb isiász"

a részegen tántorgó Jucker-t mosdatták azzal, hogy isiásza van :)

dec. 26. 19:08
 32/62 anonim ***** válasza:
31# Igazad van. Nálad a pont.
dec. 26. 19:11
 33/62 A kérdező kommentje:

"Hogy honnan látom hogy pénzéhes? Mondjuk a webshop pont tökéletes bizonyíték. Már kötényen keresztül mindent is el akar adni... Tisza könyv 10000 forintért..."

Nyilván egy szinten van a milliárdos közpénzlopás, haverok, rokonok ezermiliárdossá hízlalása, propagandamédia fenntartása adófizetői pénzből a 10 ezer Ft-os Tisza könyvvel, amit eldönthetsz, hogy megvásárolsz-e. Édes Istenem, gyere le...

dec. 27. 00:14
 34/62 anonim ***** válasza:
33%

33 agyasom ki írta hogy egy szinten van a milliárdok lopásával?

Magyar egész attitűdjén látszik hogy pénz és hatalom éhes

Ha ő lenne az élen ugyanúgy lopna mint Orbán...

látszik rajta

De ha te ekkora Tisza fan vagy akkor miért teszed fel egyáltalán a kérdést?

dec. 27. 01:25
 35/62 anonim ***** válasza:
49%

"Ha ő lenne az élen ugyanúgy lopna mint Orbán..."

Én azért tennék egy próbát, hátha tévedsz!

Sosem értettem ezt az áldozati mentalitást.

dec. 27. 08:19
 36/62 anonim ***** válasza:
33%

Rajtam nem fog múlni, már 30 felett vagyok, sosem szavaztam

26-ban sem fogok

De a Fidesznek annyi birkaja van hogy úgyis ok nyernek

Hiába látja a sok barom hogy a neres kretének milliárdosok, úgyis rá szavaznak majd

De véleményem szerint petya sem jobb választás

Már most kvázik(én magam láttam fotókat róla pl a szigeten) akkor képzeld el mi lenne belőle ha ő lenne az ország feje és ugyanúgy lehetősége lenne milliárdokat sikkasztnai mint Orbánnak.

Meg a ner-nek, bár azt a mai napig nem értem hogy azok hogy csináljak meg hogy miért éri meg nekik hogy a haveroknak is folynak a milliárdok.

De a lényeg hogy magyarral nem leszünk kint a kakiból...

dec. 27. 08:36
 37/62 anonim ***** válasza:
64%

Rendben, akkor ne menj el szavazni!

Én azért teszek egy próbát.

A jövendölést pedig meghagyom a jósoknak, a bulvársztorikat meg az erre szakosodott lapoknak.

dec. 27. 08:57
 38/62 anonim ***** válasza:
66%

A tiszára fogok szavazni hogy bukjon az orbán... Hány embert tönkretett ez a felcsúti retek aljas tolvaj?

.....

dec. 27. 22:00
 39/62 A kérdező kommentje:
#36 ez az szöveg az, amit pont a fideszesek tolnap mindig, hogy hááát, nem olyan jó ez a rendszer, de bezzegagyurcsány, bezzegamagyarpéter. Mondjuk Gyurcsányt ismerjük, hogy mit csinált, Magyar Péterről meg csak feltételezgetni tudunk, de azért magyarpéterezzünk, hátha marad még a felcsúti országrabló, akibe valójában titokban szerelmesek vagyunk.
dec. 27. 22:04
 40/62 anonim ***** válasza:
45%

"A tiszára fogok szavazni hogy bukjon az orbán... Hány embert tönkretett ez a felcsúti retek aljas tolvaj"

még mázli hogy vagyunk mi normális emberek, hogy a tiszkányokat széttapossuk

dec. 27. 23:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!