Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet azzal kezdeni, hogy...

Mit lehet azzal kezdeni, hogy az LMBTQ primitív indulatokat vált ki sok emberből?

Figyelt kérdés
Vagyis igazából tényleg olyanok is felmérgelődnek néha az LMBTQ nyomulás miatt, akik amúgy elfogadnák a melegeket meg minden. Falusi kocsmában, ha erről beszélnek az emberek, látod rajtuk mennyire felhúzzák magukat és válogatott káromkodással szidják az egészet. Még Havas Henrik, híresség is elismerte, hogy "homofób, de küzd ellene". Azért sok embert megmozgat a téma, el kell ismerni.

jan. 5. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
kb én is így vagyok vele
jan. 5. 15:53
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Az emberekből az vált ki indulatokat, hogy kéretlenül az arcukba tolják, ha érdekli őket, ha nem.
jan. 5. 18:13
 13/20 DK-s ***** válasza:
32%

#14-nek:

Elpofáztam már számtalanszor, hogy EFEBOfil vagyok, nem PEDOfil.

De szerintem te képtelen vagy felfogni a különbséget. Egy pedofilt én is megvetek, agressziót vált ki belőlem. Egy efebofil nem gerjed nemileg éretlenre. Csak szereti a friss pipihúst.

jan. 5. 18:45
 14/20 DK-s ***** válasza:
17%

Ismét #14-nek:

Még egy fontos, alapvető különbség: egy efebofil soha nem erőszakos. Egy pedofil alapvetően az.

jan. 5. 18:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Még egy fontos, alapvető különbség: egy efebofil soha nem erőszakos. Egy pedofil alapvetően az."

Ezt mégis mire alapozod? Az egyetlen különbség definícióban, hogy kb milyen korúakra gerjednek.

jan. 5. 18:51
 16/20 DK-s ***** válasza:
11%

#17-nek:

Akkor most hagyjuk a finomkodást, és beszéljünk egyenesen.

A pedofil olyant akar megbaxni, akinek fogalma sincs semmiről, gyakorlatilag megerőszakolja. Mert egy büdös pedofil se akarja megmagyarázni nekem, hogy egy GYEREK akarta hogy megbaxxa, vagy akár csak beleegyezett.

Én, ha bepróbálkozok, akkor a célpontom pontosan tudja hogy mit is akarok.

Olyannál próbálkozom kizárólag, amelyiknél látom, hogy nem felnőttként néz rám. Az már be is került a célkeresztbe. 🤣

jan. 5. 19:39
 17/20 anonim ***** válasza:
73%
Elég erőltetett önmosdatás lett ez, DK...
jan. 5. 19:56
 18/20 DK-s ***** válasza:
0%

#19-nek:

🤣

Én meg nagyon azt érzem, hogy "savanyú a szőlő".

jan. 5. 20:00
 19/20 anonim ***** válasza:
1-ez a baj
jan. 10. 07:22
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Pedig DK nak igaza van
jan. 10. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!