Fidesz fanok! Milyen érzés az, hogy korrupcióban Magyarország harmadik világbéli országokkal van egy szintén?
Azért ahogy látod, vannak lejjebb. Pl. Líbia, Jemen, Szíria, Venezuela, Szomália.
De valóban ahogy írod, Európában a legalja vagyunk.
Ellenzékiek, milyen érzés, hogy egy közvélemény kutatást kell linkeljetek a saját magatok igazolására?
Egy Soros Gyuribácsi által pénzelt szervezet úgy méri a korrupciót, hogy megkérdez gazdasági szereplőket, "szakembereket" arról, hogy mit érzékelnek korrupció terén.
Majd ti lelkesen lobogtatjátok, hogy nálunk korrupció van, míg mondjuk ha meg azt nézzük, hogy az uniós források hány százaléka offshore hátterű cégeknél abban hirtelen szuper korrupt Magyarország lesz a legkevésbé gyanús.
pár napja egy válaszoló írta hogy: "„A korrupció az, amiből kihagynak” - Hofi
#1: Winston Churchillnek tulajdonított közismert mondatot is: Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam.
Ilyenkor hol volt a fidesz? Már ez időkben is a statisztikák a megbízói számára kedveztek.
én ezt nem hallottam de legyen igazad, korruptak a magyar politikusok a saját bevallásuk szerint is. De mi vagyunk a legkorruptabbak az EU-ban?
Elméletileg azért rossz a korrupció, mert emiatt a gazdaság rosszabbul fejlődik, az emberek rosszabbul élnek.
Most ha megnézed 2010 óta GDP növekedésben a 2004 után csatlakozott országok átlagát hozzuk. Közben foglalkoztatottságban 2-3. legtöbbet javultunk.
Szóval ha nálunk korrupció van akkor mi van abban a 6-7 új csatlakozó országban akik még nálunk is rosszabbul teljesítettek GDP-ben?
Mi van a fejlett nyugaton ahol van olyan ország ami 14 éves távlatban is stagnált? Miért ver ránk az USA GDP növekedésben ha az EU olyan becsületes és csak Magyarország korrupt? 2010-ben kb. egálon volt az EU és USA, most meg 50%-ot vernek ránk. Tuti azért, mert Orbán korrupt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!