Mit szóltok hozzá, hogy egy volt köztársasági aláírógép elnök rezsijére 10 milliót költött az állam?
Figyelt kérdés
Felháborító és arcpirito... Eleve kapott milliókat 10 éven át és még élete végéig pénzelik holott kB semmit nem ér a tisztség.... Arra van h a Fideszt kiszolgalja....
tegnap 18:31
1/4 anonim válasza:
Főleg mikor itt van a Vitya rizsacsökkentése, hogy csinált ekkora rezsit? A lovának is van padlófűtés?
2/4 anonim válasza:
Olyan eset, mint Nagy Feró, aki elpityeregte, hogy fogja ő kifizetni a gázszámlát. Bruti az egyik videójában utánanézett, mennyi fellépése van még mindig a Feró zenekarának, havi 10-13 fellépés még mindig van, ez havi több millió nettó bevétel Ferónak.
https://www.youtube.com/watch?v=gpNxHbWuPI8
Ezek vagy műtrágyagyárat üzemeltetnek a telkükön, vagy a pincéjükben, vagy nem is tudom, mi indokol akkora fogyasztást, hogy milliós gázszámlák legyenek.
3/4 anonim válasza:
A "rezsi" itt természetesen nem a hagyományos rezsit jelenti. Az meg mindig is úgy volt, hogy a visszavonult elnököt megilleti a juttatás, mert már nem várjuk el, hogy elmenjen dolgozni. Engem nem zavar.
4/4 anonim válasza:
Helyes. Fel is ajánlom a téli tüzelőmet neki. Mi megleszünk meleg nélkül csak ők ne fázzanak. Azt nem tudom milyen rezsi kerül 10 millióba.... szegényeknek ez nem rezsicsökkentett ár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!