Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért annyira...

Az ellenzékiek miért annyira arrogánsak?

Figyelt kérdés
Én azt látom rajtuk, hogy fanatizálódtak az utóbbi időben és nem, nem tagadom, hogy a kormánypártiak is azok, de az nem újdonság. Igazából ma már bárkit különösebb ok nélkül lenéznek, aki nem lelkes híve Magyar Péternek és szellemileg visszamaradottnak tartanak, ha azt mondod nem támogatod. Pedig az nem erény, ha nincs vita kultúra és annyival akarod elintézni a veled nem egyetértő embert, hogy "te hülye vagy".

jan. 2. 12:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Van 2 birka tábor. Mind a kettő alapja a kirekesztő gyűlöletet politika! Mit vársz a birka szavazoktól? Megértést, toleranciát? Tartsd távol magad mindkettőtől és akkor megmaradsz embernek!
jan. 3. 23:11
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
21 igen, viszont akkor mindkét birkatábor téged fog utálni, és a másik táborba (a "ti" kategóriába fog sorolni). Ez sem egyszerű, mert óhatatlanul találkozol velük.
jan. 3. 23:13
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem állok le szóban politizálni. Így nem tudják hogy sehova nem tartozom! 👊
jan. 3. 23:15
 24/24 anonim ***** válasza:

Nyugi, akkor meg azért keresnek fogást. Nem tudják elviselni, ha valaki nem vevő a hülyeségükre.

Vagy akkor nem találkoztál igaz keményvonalas birkákkal. Teljesen bele tudják hergelni magukat, ha pl. Gyurcsányoznak, és nem hallgatod meg őket.

Ugyanez a jelenlegi ellenzéki táborral, ha lepattintod a orbánozásával, akkor már "menj a gazdádhoz".

Ellenzéki van egy ellenzéki ismerősöm magyarországról (én nem ott lakok), és amikor oszt cikkeket, amik színtiszta hazugságok az én lakhelyembeli árakról, szolgáltatásokról stb., és kommentelek, hogy bocsi, de én itt élek, és ezek pl. 15 évvel ezelőtti benzinárak, akkor az ismerősei közül akad mindig 2-3 egybites, aki rákezd, hogy persze, mert nekem ezt mondják a fideszmédiában. :DD

jan. 3. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!