Az ellenzékiek miért szidják a magyar focit, amiért tegnap a Fradi 5-0-ás vereséget szenvedett a PAOK ellen?
Igazából az eredményt is most hallom először, nem hogy azzal találkoztam volna, hogy az ellenzékiek szídják a magyar focit. (megjegyzem: utóbbihoz nem kell ellenzékinek lenni, bőven van hová fejlődnie a magyar focinak)
Az pedig kifejezetten szánalmas, hogy ezt magyarellenességgel mososd össze, illetve szerinted Ukrajna a kedvenc országuk. Ebből is látszik, hogy csak egy szánalams troll vagy, valós kérdés, és valódi élet nélkül.
Azért mert a Fradi egy NER féreg tulajdonában van, ráadásul tele van külföldiekkel, volt hogy egyetlen egy magyar volt a pályán (a kapus) de nagymagyarkodik a gondolkodni képtelen egybenyakú elvakult szurkolók többsége.
Aztán köztudottan nagy foci mániás OV, aki milliárdokat elköltött stadionokra holott a vasút, az egészségügy, az oktatás meg egy porfészek annak ellenére hogy adózunk egy csomót. Ezért.
Majd ha nem fideszcsapat lesz és nem egy focimániás s3ggf3j a miniszterelnök akkor majd nem fogják szidni.
Senki sem konkrétan a focit szidja hanem a m0cskos fideszt akik pénzelik ahelyett hogy fontosabb dolgokra költenének, a foci jó buli, de ameddig rohad pl. az egészségügy addig nem a stadionokon kéne legyen a hangsúly.
Ja, és azzal az állításoddal hogy "Ukrajna az ellenzékiek kedvenc országa" csak mert nem hódolnak be az agresszor ruszkiknak mint Orbán, valóban provokációnak tűnik.
Én nem értem ezt az ellenzékezést. Egyrészt Gyurcsányon és a fiókpárjain kívül meg Toroczkain kívül ellenzik jelenleg nincs a parlamentben. Kivül a Magyar.
Másrészt szerintem bőven van jobboldali aki utálja Fradit. Pl. Én. És nem vagyok nemtudom, momentumos kamuellenzéki.
A Fradit a teljesítmínye és pénzekkel való felpumpálása miatt utálom... És a fő bajom az, hogy valódi teljesítmény nincsen.
De ha abban a koordinátarendszerben nézzük, hogy egy magyar klub, akkor nem örülök a vereségének. Dehát ennyit ér.
Meg aki utálja a fradit, vagy a focit, vagy éppen semleges, az rohadtul nem hazaáruló, meg ellenzéki.
Kedves okos illiberális zseni:
1. Ukrajna intézkedései nem az ukrán egyszerű dolgozó emberei találták ki, hanem a hülye kormányuk.
2. Egy normális magyar ember nem áll egy másik országot megtámadó és embereket megölő ország partján.
3. Az ellenzék nem Ukrajna párti, az ellenzék lesz4rja ezt az egészet és Magyarországgal foglalkozna, mivel a 14 éve kormányon lévő nermaffia eléggé elhanyagolta.
"Ukrajna pedig számos magyarellenes intézkedést hozott"
Aha, mert az oroszok imádnak minket, testvéri szeretetüket ki is fejezték miután 45ben végigerőszakolták az országot, teherautóra b@sztak és vittek egy csomó magyart meghalni a munkatáborokba, aztán még egy jó 50 évig sanyargattak minket.
Anno a ti Viktorotok üvöltötte a leghangosabban hogy ruszkik haza, akkor még volt gerince.
A Fradi meg továbbra sem áll az egészségügy, oktatás, közlekedés előtt. A lőtéri kutyát nem érdekel hány gólt szerzünk miközben rommá van lopva az ország.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!