Az ellenzékiek miért szidják a magyar focit, amiért tegnap a Fradi 5-0-ás vereséget szenvedett a PAOK ellen?
"az egész ország a Fradinak szurkol"
Ja, hogy akkor a DVSC, UTE, MTK, Kispest stb. meccseire csak ellenzékiek járnak?
Ukrajna magyarellenessége meg hol befolyásolja azt a tényt, hogy Oroszország agresszor?
Látom megint értesítés nélkül törtek kommentet...
Amúgy a szovjetek, nem az oroszok szálltak meg minket is. A háború előtt se szerettem ezt az "oroszozást", mert az sugallja, hogy az oroszok annyira komcsik akartak lenni meg maradni. Az első világháború után feltehetően ezért harcoltak a bolsevikok ellen. De ez a múlt.
Oroszpárti megmondóemberek is mondják, hogy.Putyin és az orosz elit nem a Szovjetunióban gondolkozik, és ellenforradalmi nézeteket vallanak (jobboldali értelemben)
Itt az élelmesek mondhatják, hogyjajj de Putyin tragédiának fogja fel a SZU összeomlását. Igen. Elhangzott ilyen. De olyan értelemben, hogy egy nagy erőtér eltűnt kelet-európából - ráadásul hibásan, - a tagköztársaságok határain lettek az új határok.
Az Osztrák-Magyar Monarchia is hiányzik Közép-Európából. Mint ellensúlyozó erő.
És aki ilyet mondd, az nem feltétlen Habsburg-párti. Előbbi esetében sem komcsi.
#17 Igaz hogy nincs már Szovjetunió, és az is hogy a mai Oroszország nem kommunista. De attól még Putyin egy diktátor aki háborút indított, teljesen mindegy hogy minek hívja magát. Ezek a fogalmak nagyon ki lettek forgatva és össze lettek mosva már a kezdetektől, a SZU is csak papíron volt komcsi ha innen nézed.
A kérdező mondta hogy az ukránok mennyit ártottak a magyaroknak, én erre reflektáltam hogy ez nem érv, mert a ruszkik (vagy szovjetek ha neked így tetszik) objektívan többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!