Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért szidják...

Az ellenzékiek miért szidják a magyar focit, amiért tegnap a Fradi 5-0-ás vereséget szenvedett a PAOK ellen?

Figyelt kérdés
Érdekes, amikor 4-0-ra legyőzték a Dinamo Kijevet (kedvenc országuk, Ukrajna bajnokcsapatát) vagy amikor 4-1-re legyőzték a balliberális Svédország Malmö együttesét, akkor minden ellenzéki néma volt. Most meg elkezdték nyomni ezt a magyar- és Fradi-ellenes dumákat. Ez nem gáz szerintetek?

dec. 13. 15:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

"az egész ország a Fradinak szurkol"

Ja, hogy akkor a DVSC, UTE, MTK, Kispest stb. meccseire csak ellenzékiek járnak?

Ukrajna magyarellenessége meg hol befolyásolja azt a tényt, hogy Oroszország agresszor?

dec. 13. 16:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Az édesanyázos részt annyiban revideálom, hogy az ukrajnai rezsim kapcsán viszont igaza van a kérdezőnek és hazudik, aki azt mondja, hogy az a rezsim nem magyarellenes. Ahogy engem lelibsizni is az.
dec. 13. 16:27
 13/20 anonim ***** válasza:
De ez különben, hogy jön egy sportklubbhoz?
dec. 13. 16:27
 14/20 anonim ***** válasza:
39%
Az oroszok meg 45 évig megszálltak minket, nem emlékszel?
dec. 13. 16:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#8 " rajtatok, libsiken kívül az egész ország a Fradinak szurkol" Ez ugyanaz a szint, mint amikor az uniós választás előtt egy Thürmer-szimpatizáns azt írta, hogy mindenki aláírta nekik az ajálóíveket. Ezután nem tudtak listát állítani. Szerintem az UTE szurkolók között is inkább az antiliberális szélsőjobb a felülreprezentált.
dec. 13. 16:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
8as, nem igaz, én mihazánkos vagyok és a Paksnak szurkolok.
dec. 13. 16:46
 17/20 anonim ***** válasza:
23%

Látom megint értesítés nélkül törtek kommentet...

Amúgy a szovjetek, nem az oroszok szálltak meg minket is. A háború előtt se szerettem ezt az "oroszozást", mert az sugallja, hogy az oroszok annyira komcsik akartak lenni meg maradni. Az első világháború után feltehetően ezért harcoltak a bolsevikok ellen. De ez a múlt.

Oroszpárti megmondóemberek is mondják, hogy.Putyin és az orosz elit nem a Szovjetunióban gondolkozik, és ellenforradalmi nézeteket vallanak (jobboldali értelemben)

Itt az élelmesek mondhatják, hogyjajj de Putyin tragédiának fogja fel a SZU összeomlását. Igen. Elhangzott ilyen. De olyan értelemben, hogy egy nagy erőtér eltűnt kelet-európából - ráadásul hibásan, - a tagköztársaságok határain lettek az új határok.

Az Osztrák-Magyar Monarchia is hiányzik Közép-Európából. Mint ellensúlyozó erő.

És aki ilyet mondd, az nem feltétlen Habsburg-párti. Előbbi esetében sem komcsi.

dec. 13. 16:49
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
#8 " rajtatok, libsiken kívül az egész ország a Fradinak szurkol". Legföljebb nem tudja.
dec. 13. 16:56
 19/20 anonim ***** válasza:
82%

#17 Igaz hogy nincs már Szovjetunió, és az is hogy a mai Oroszország nem kommunista. De attól még Putyin egy diktátor aki háborút indított, teljesen mindegy hogy minek hívja magát. Ezek a fogalmak nagyon ki lettek forgatva és össze lettek mosva már a kezdetektől, a SZU is csak papíron volt komcsi ha innen nézed.

A kérdező mondta hogy az ukránok mennyit ártottak a magyaroknak, én erre reflektáltam hogy ez nem érv, mert a ruszkik (vagy szovjetek ha neked így tetszik) objektívan többet.

dec. 13. 17:19
 20/20 anonim ***** válasza:
74%
Vannak ukrán kollégáim, nagyon hálásak nekünk magyaroknak hogy itt lehetnek miközben az országukat megszállta egy megalomán hatalommániás phasz, szeretik a magyarokat, előtte sem volt velünk semmi bajuk, sőt felnéztek ránk.
dec. 13. 17:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!