Az ellenzékiek miért nézik le azokat, akik magyar érzelműek?
A kérdező nem akarja kisajátítani a magyarságot. Csak annyit mondott, hogy az ellenzékiek miért gondolják így. Nem azt mondta, hogy ők nem részei a magyarságnak.
Kérdező! Alapvetően igazad van! Tényleg nagyon jó és felemelő érzés magyarnak lenni! A történelmünk, nyelvünk, irodalmunk, országunk nagy értéket képvisel.
Az ellenzéki azt jelenti, nem kormánypárti.Ez lehet bármi, nem azt jelenti, hogy liberális.
Ugyanis kb ők nézik le csak a nemzeti érzelműeket.
"A világon a legjobb érzés ***** lenni! A többi nép sohasem fogja ezt megtapasztalni, ezért utálnak minket!"
A **** rész opcionálisan helyettesíthető bármelyik más országgal, minden ország nacionalistája pontosan azt fogja gondolni a saját országáról.
Pontosan olyan nárcisztikus agyrothadás mikor minden vallás követője ezt hiszi hogy csak az ő istene az "igazi".
Te szerintem troll vagy.
2. Mindenkit is lenéznek.
Hogy büszkék lehetünk a nyelvünkre, kultúránkra, magyar tudósainkra és még sorolhatnám, azt senki sem vitatja.
De hogy magyarnak lenni a világ legjobb érzése, meg hogy emiatt utálna bárki is, az finoman szólva is megmosolyogtató. Bár szerintem is csak trollkérdés.
“Honnan tudod, milyen érzés más nemzetűnek lenni, voltál már bármelyik is? Akkor meg mi a faszt pofázol, te demagóg szar???“
Mondjuk ez a hozzászólás sokkal rosszabb, mint a kérdező “demagógiája”.
A nemzeti érzés fontos dolog.
“Pontosan olyan nárcisztikus agyrothadás mikor minden vallás követője ezt hiszi hogy csak az ő istene az "igazi".“
A nemzeti érzés nem “nárcisztikus agyrothadás.”
"A nemzeti érzés fontos dolog."
Senki nem mondta azt, hogy ne lenne fontos, de ha elkezded sovinizálni az igazából pont a nemzet halálára egy recept.
Csakhogy a nemzeti érzés a legtöbb ilyen turbomagyarnál kimerül annyiban, hogy felvesznek egy fekete pólót, kiragasztják a Nagymagyarország matricát a kocsijuk hátuljára, szidják a szomszédos országokat, meg részegen üvöltik a "Nélküled"-et!
Kívancsi vagyok, az ilyenek közül pl. hány önkéntes tartalékos katona?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!