A Fidesz tényleg mosdatja Gyurcsányt? Lemaradtam valamiről?
Mostanában egyre több ilyen cikkeket látok és itt a gyakorin is volt pár hasonló kérdés az elmúlt hetekben.
Nem követtem az utóbbi időben a magyar politikát, de tényleg volt ilyen?
Valaki el tudná magyarázni miről van szó?
Azt hitted kamuzott Magyar Péter amikor azt mondta kék fidesz?
Láthatod, hogy igazat mondott, egy brancs 30 éve.
#31 Attól mert valaki ugyanazt az ostoba hazugságot nyomja mint akik téged egyébként is etetnek a propagandájukkal még nem lesz igaz amit mond. csak az derül ki, hogy ő is ugyanazt a propagandát tolja, mert ő is téged tart totál hülyének, hogy beveszed.
És lássuk be, igaza is van, hisz bevetted.
"Azt hitted kamuzott Magyar Péter amikor azt mondta kék fidesz? Láthatod, hogy igazat mondott, egy brancs 30 éve."
Süket duma! Jöjjenek a tények:
Magyar Péter egy kilépett fideszes. Onnantól kezdve, hogy kilépett és a Fidesz, valamint az ellenzéki DK támadásával próbál szavazóbázist kiépíteni, Magyar Péternek elszámoltathatónak kellene lennie, példát kellene mutatnia. Innentől kezdve már mindegy, hogy a többi NER-eshez képest Magyar Péter mennyi pénzt rakott zsebre legálisan vagy illegálisan.
Az elmúlt három évben Magyarnak egyetlen olyan állása volt, amely effektív munkával járt. A Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatójaként – bevallása szerint – túlárazott szerződéseket kötött a NER tolvajaival. Hadházy Ákos szerint többszázmillió forintot mostak át a cégen.
Hadházy Ákos egyébként szintén egy kilépett fideszes, mégis Magyar Péter tökéletes ellentéte. Hadházy Ákos nem sztárolja magát, nem épít hamis mítoszt maga köré és nem próbál hasznot húzni abból, amit tud. Senkit nem hiteget, nem osztja meg azokat, akik az Orbán-rendszer ellenfelei. Hadházy Ákos keményen dolgozik és szolgál.
A két kilépett fideszes közül én csak Hadházy Ákosnak hiszek, Magyar Péternek nem. Ahhoz komoly intelligenciahiány (vagy elvakult imádat) kell, hogy Magyarról valaki azt higgye, hogy csak tisztességes úton megszerzett pénz került a bankszámlájára, ameddig a NER része volt.
"Magyar Péter egy kilépett fideszes."
Ha én meg nem egy kilépett jobbikos lennék akkor zavarna is.
Dehát mind tévedhetünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!