Gyurcsány Ferenc rehabilitációjára készült a Fidesz?
El vagytok tévedve!
Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc mindig is egy politikai család tagjai voltak, mindketten demokraták! Viták, veszekedések a legjobb családban is előfordulnak. A család pedig arra van, hogy amikor baj van, akkor összefognak!
Így nem is értem a felvetést, hogy mi volna egy ilyen összefogásban különös, vagy említésre méltó. Szerintem ez a legtermészetesebb dolog.
#3 Látom már el is kezdődött Gyurcsány Patásördög Ferenc mentegetése.
Akkor mire fel ment a Gyurcsányozás 2010 óta? Bezzeg Gyurcsány így Gyurcsány úgy, 2010 előtt így 2010 előtt úgy....
#4 Ne haragudj, de én ilyesmikre nem emlékszem.
Voltak ellentétek, hiszen mégis csak két külön párt, vetélytársak. Ferenc ugye sajnos ellenzékiként pozicionálta magát, pedig a Fideszt tárt karokkal fogadta volna mindig is!
Bízunk benne, hogy ezekben az ínséges időkben jobb belátásra tér! Mi minden a hazájáért felelősséget érző igaz magyart szívesen látunk a soraink között!
#3 🤣🤣🤣
Mert a tej fekete, nem is volt fehér ugyebár😂😂
#5 "én ilyesmikre nem emlékszem"
Az a fránya szelektív fideszes memória. Múlt héten már mondtam, most majd a fideszesek azt sem fogják tudni mi volt 2010 előtt. A 2022-es kampány például megvan? Csak a Fidesz mert ha nem akkor Gyurcsány. Vagy nézz fel a Mandinerre, 2010 óta több mint 17ezer Gyurcsány tartalmú cikk van.
#7 Nem értem mi ebben a különös, vagy szokatlan. Fogalmam sincs, hogy ezzel mi a problémád. A lényeg, hogy az országnak jó legyen, hiszen az igaz magyarok mindig is összefogtak az ellenséggel szemben.
#6 Ne haragudj, de ezt sem értem. A tej színe fe
#8 Ha Orbán azt mondja hogy mától a tej színek fekete, a fideszesek egyből mondják hogy de hát sohasem volt fehér.
Ez van most Gyurcsánnyal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!