Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti tényleg elhiszi...

Fideszesek, ti tényleg elhiszitek, hogy Magyar Pétert Gyurcsány irányítja a háttérből? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Én mindig meglepődök, hogy 14 évnyi teljhatalom után is működik még az a mechanizmus, hogy Orbán/Rogán rámutat az aktuális ellenségre, odavetít mögé egy Gyurcsányt, és van egy embertípus, amelyik ezt kérdés nélkül elhiszi és azonnal rettegni kezd. Mintha megnyomnánk egy gombot egy roboton.

De hátha nekik van igazuk. Érdekelne, hogy milyen tényekre alapozva gondolják azt, hogy ekkora hatalma van az őszödi böszmének, hogy már 5%-ra sem mérik, de mégis irányítani tud egy 35-40%-ra mért pártot.

(Boldog Karit mindenkinek.)

tegnap 20:41
A kérdező szavazást indított:
Szerintem Gyurcsány irányítja Magyart a háttérből
Szerintem nem irányítja Gyurcsány Magyart a háttérből
9 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Annyira abszurd ez a feltételezés, hogy le sem hozza a propaganda. Legalábbis én nem olvastam ilyet mostanában. Inkább már azt a narratívát nyomják, hogy MP-hez képest Gyurcsány is jó ember. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel vajon a birkatábort akarják e érzékenyíteni, hogy ne hökkenjenek majd meg amikor koalícióra lépnek a DK-val...
tegnap 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
azt hogy miért azt nem tudom megmondani de egy biztos hogy simulnak Gyurcsányhoz a budapesti közgyűlésben is összeboronálódtak
tegnap 20:59
 3/9 A kérdező kommentje:

1; hát mostanában lehet, hogy nem olvastál, viszont Magyar Péter már akkor felkerült Gyurcsánnyal egy plakátra, amikor még a pártját sem jelentette be. Ezzel riogatták meg a legelesgelsjén a birkacsordát, hiába, hogy Magyar már a Partizán interjúban menevezte Gyucsányt mint legfőbb akadályát a kormányváltásnak.

De egyébként igen, most már a Gyurcsány jobb ember narratíva is megvan, viszont Orbán még az EU parlamentben való leégésekor úgy próbálta kiforgatni a helyzetet, hogy a gonosz DK és Tisza ott összefogott ellene - mindezt arra alapozva, hogy Dobrev és Magyar egyaránt őt támadták.

tegnap 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
inkább ugyanazok irányítják akik gyurcsányt is irányították a háttérből
tegnap 21:16
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 Orbánt ki irányítja? Segítek: nagy vörös feje van, volt KGB tiszt és visszasírja a Szovjetuniót.
tegnap 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát hallod, a múltkor láttam egy összeollózott képet Magyar Péterről és Gyurcsányról. Messziről üvöltött róla, hogy szerkesztett, egy paintban csukott szemmel jobbat készítek. Erre elkezdtek őrjöngeni alatta, hogy szemét MP, tudták, hogy Gyurcsány pincsije stb. Szerinted?

Mindeközben meg újabban a Fideszes politikusok áradoznak Gyurcsányról, még maga Orbán Viktor is megdícsérte.

tegnap 22:03
 7/9 A kérdező kommentje:

#11 ez nagyon súlyos.

Én azokat az AI-szerkesztett képeket láttam, amit Magyar állítása szerint Rogán megrendelésére készítettek dizájnerek és én ezt készségesen el is hiszem, mert látszik a színvonalon. Ugye viccesnek vannak szánva, de őszintén kerestem bennük a viccet és nem találtam. A fideszes csoportokban amatőrök sokkal jobbakat raknak össze.

tegnap 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
21%
Igen mert könnyen megtéveszthető buta egyszerű emberek.
tegnap 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Lássuk csak! 14-ben Bajnai próbálkozott, aki korábban gyurcsányi minisztere később min.elnök volt, majd a bukta után ő is és a pártja is eltűntek a süllyesztőben. 18-ban jött KariGeri mint az Összefogás embere, egy nem létező pártnak az elnöke, aki a DK-val, azaz gyurcsányival fogott össze. Hatalmas bukás lett belőle. Aztán 22-ben előhúztak a kalapból egy magát jobboldalinak valló illetőt abban bízva, hogy az ún. csalódott fideszeseket képes megszólítani. Kiderült, ugyanaz a háttér volt mögötte, mint Bajnai mögött volt. Az Összefogás, aminek gyurcsányi ismét megkerülhetetlen szereplője volt, újra nagyot bukfencezett, majd MZP pártja összezsugorodott, ő maga pedig maradt egy vidéki polgi. 26-ban ismét az ún. kiábrándult fideszes szavazók elhappolásával próbálkoznak egy újabb, magát jobboldaliként definiáló illetővel. A terv az lehet, hogy a Tisza nem képes egyedül leváltani a kormánypártot, ezért választási együttműködést kell kötnie, össze kell fogjon a második legnagyobb ellenzéki párttal, a DK-val.
ma 07:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!