A Fidesz tényleg mosdatja Gyurcsányt? Lemaradtam valamiről?
Mostanában egyre több ilyen cikkeket látok és itt a gyakorin is volt pár hasonló kérdés az elmúlt hetekben.
Nem követtem az utóbbi időben a magyar politikát, de tényleg volt ilyen?
Valaki el tudná magyarázni miről van szó?
Nagyon jó érveket írtam a 19-es válaszomban, ilyen hamar el se olvastátok tiszások. Valós dolgokat írtam bele.
Orbán oroszpárti béketervét támogatta a Tisza az EP-ben, ne a piros gombot nyomjátok szégyenetekben, hanem próbáljatok meg vitázni!
"Olyan rég volt már Gyurcsány show a tévében, igazán jöhetne pár új rész végre. Mikorra várható új epizód?"
Agymosáshiányban szenvedsz, fideszes?
Alkalmatlan!
Soros!
Gyurcsány!
Brüsszel!
🐑
15 %-al vezet a Tiszapárt. Nincs más esélye a fidesznek, mint felerősíteni a régi ellenzéket. Ezért megy Gyurcsány Ferenc szentéavatása. Bayer Zsolt minimum 20 éve durván anyázza Gyurcsányt, most meg már korszakos zseninek meg, nemes ellenfélnek nevezi. Ennyire bevannak szarva a Tiszapártól, hogy minden utálatukat azonnal félretették.
Szerintem hamaropan jönnek a Gyurcsány Ferencet istenítő fideszes oriás plakátok.
Ez hazugság! Teljesen félreértelmezed a szituációt!
Gyurcsány Ferenc mindig is közel állt a Fideszhez.
A rendszerváltáskor mindannyian a demokratikus ellenzék tagjai voltak!
Nem úgy Petike, ez a semmirekellő, áruló, nőverő, felkapaszkodott kisember. Egy undorító féreg! Közös értékeink és a nemzetünk pusztítója! Ellenség!
Hazaáruló vagy!
Ami rossz a Fidesznek, az a Szent Hazának is árt! 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!