Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz tényleg mosdatja...

A Fidesz tényleg mosdatja Gyurcsányt? Lemaradtam valamiről?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több ilyen cikkeket látok és itt a gyakorin is volt pár hasonló kérdés az elmúlt hetekben.

Nem követtem az utóbbi időben a magyar politikát, de tényleg volt ilyen?

Valaki el tudná magyarázni miről van szó?

dec. 30. 10:53
1 2 3 4
 21/36 SzocdemOliver ***** válasza:
0%

Nagyon jó érveket írtam a 19-es válaszomban, ilyen hamar el se olvastátok tiszások. Valós dolgokat írtam bele.

Orbán oroszpárti béketervét támogatta a Tisza az EP-ben, ne a piros gombot nyomjátok szégyenetekben, hanem próbáljatok meg vitázni!

dec. 30. 13:26
 22/36 anonim ***** válasza:
83%
Olyan rég volt már Gyurcsány show a tévében, igazán jöhetne pár új rész végre. Mikorra várható új epizód?
dec. 30. 13:27
 23/36 SzocdemOliver ***** válasza:
18%

"Olyan rég volt már Gyurcsány show a tévében, igazán jöhetne pár új rész végre. Mikorra várható új epizód?"

Agymosáshiányban szenvedsz, fideszes?

dec. 30. 13:31
 24/36 anonim ***** válasza:
58%

Alkalmatlan!

Soros!

Gyurcsány!

Brüsszel!

🐑

dec. 30. 14:28
 25/36 anonim ***** válasza:
82%

15 %-al vezet a Tiszapárt. Nincs más esélye a fidesznek, mint felerősíteni a régi ellenzéket. Ezért megy Gyurcsány Ferenc szentéavatása. Bayer Zsolt minimum 20 éve durván anyázza Gyurcsányt, most meg már korszakos zseninek meg, nemes ellenfélnek nevezi. Ennyire bevannak szarva a Tiszapártól, hogy minden utálatukat azonnal félretették.

Szerintem hamaropan jönnek a Gyurcsány Ferencet istenítő fideszes oriás plakátok.

dec. 30. 15:17
 26/36 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon röhögnék, ha a fidesz addig dícsérné a Gyurcsányt, amíg a fideszes szavazok is átszavaznának rá. :)))))))))))
dec. 30. 15:20
 27/36 anonim ***** válasza:
25%

Ez hazugság! Teljesen félreértelmezed a szituációt!

Gyurcsány Ferenc mindig is közel állt a Fideszhez.

A rendszerváltáskor mindannyian a demokratikus ellenzék tagjai voltak!

Nem úgy Petike, ez a semmirekellő, áruló, nőverő, felkapaszkodott kisember. Egy undorító féreg! Közös értékeink és a nemzetünk pusztítója! Ellenség!

dec. 30. 16:01
 28/36 anonim ***** válasza:
86%
@27 Magyarán Petikének semmi köze a régi KISZ-es brigádhoz? Remek, eggyel több ok hogy rá szavazzak.
dec. 30. 16:18
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

Hazaáruló vagy!

Ami rossz a Fidesznek, az a Szent Hazának is árt! 😱

dec. 30. 17:41
 30/36 anonim ***** válasza:
82%
Összenő ami összetartozik. Lehet, hogy a KISZ Boyz újraalakul 35 év után. Mindenesetre én szurkolok annak, hogy a Fidesz összefogjon Fletóval, mert eddig mindenki aki összefogott vele elbukott a f.szba.
dec. 30. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!