Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péterék és a Tisza...

Magyar Péterék és a Tisza Manfred Weberék kiszolgáló szekciója?

Figyelt kérdés

dec. 29. 19:39
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Putyin legalább Ortodox. Magyar micsoda? Szekuláris? Hitetlen? Ateista? Micsoda?
dec. 29. 20:36
 22/28 anonim ***** válasza:
65%

"Wéber mit ad? Uniós Pénzeket?"

Pontosan azt, de el is lopják egyből az ország elől.

Ha ilyen sz@r az unió Viktor meg a fideszesek szerint akkor ki lehet lépni nyugodtan. Ja, hogy akkor nem lenne jó kis EUs pénz Lölő legújabb luxusjachtjára? De azért szidjuk a nyugatot tele pofával meg okádjuk ki a lassan szovjet szintű oroszpropagandát. Elmehetnek ezek a korrupt narancsdisznók a búsba.

dec. 29. 20:37
 23/28 A kérdező kommentje:

"Elmehetnek ezek a korrupt narancsdisznók a búsba."

És te azt képzeled, hogy majd jobbak jönnek helyettük? XD

dec. 29. 20:41
 24/28 anonim ***** válasza:
23%

"Én azt tudom biztosra, hogy a fidesz Putyin csicskája"

Magyar meg Weberé. Gondolja itt bárki is, ha a Tisza nyer, rögtön EU-s fizetés lesz, meg lesz 5000-rel több orvos? Vagy javul az oktatás szinvonala? ugyanolyan lesz minden, mint a németeknél, csak mert ő oda nyal?:DD Jobban összeszerelő és kiszolgáló ország lesz Magyarország, mint Orbán alatt, teletolva azokkal a migránsokkal, akik a németeknek nem kellenek és nem tudják őket hova tenni. Mivel lassan szabadulnának az összestől, nem haza fogják küldeni őket, hanem majd szépen szétosztogatják. Ebben Magyar partnere lesz.

dec. 29. 21:03
 25/28 anonim ***** válasza:
83%
21: Putyin nem ortodox, hanem egy KGB-s, kommunista rohadék, akárminek is adja ki magát.
dec. 30. 09:29
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Annyira szeretnék egy olyan világban élni, ahol nincsenek konteók...
dec. 31. 10:00
 27/28 anonim ***** válasza:
26: borzasztóan egyszerű. Be kell tiltani a rohadt közösségi médiumokat, egytől-egyig, kezdve a facebookkal, Zuckerberget és bűntársait életfogytiglanra bezárni, és a sok idióta mindjárt felület nélkül marad.
dec. 31. 10:20
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy ami velünk az utóbbi húsz évben történt, azt az Uniónak köszönhetjük. Azt a rengeteg pénzt, ami azt szolgálta volna, hogy Magyarország megközelítse az Unió alsó határát, erre Orbán, és a hasonszőrű haverjai simán ellopták. Erre az a forgató könyv, hogy mégis jobb lenne az Unión kívül. Az Unió nem csak a pénzről szól, amit el lehet lopni. A nevében van, hogy össze tartozás, és én maximálisan Unió párti vagyok. Ha valaki a Szovjetunióban szeretne élni, tegye, de engem hagyjon ki belőle. Elég volt, ameddig itt voltak a ruszkik. Szóval, Orbán Viktor, és a 133 gyalázatos sz@r alak, ha arra spekuláltok, hogy Magyarországot kiléptetitek az Unióból, abból baj lesz! Én szóltam!
dec. 31. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!