Észrevettétek-e,hogy a hazaáruló/nemzetáruló külföldi beszivárgó érdekeket kiszolgáló korrupt dollárbaloldal, valamint a nemzeti, a nép érdekét szem előtt tartó jobboldal is rendre elhagyja a Telegram + VK.com forrásmegjelöléseket?
Második: Az a független meg objektív nemzetellenes EU gyülekezetre gondolsz aki bőröndnyi pénzekkel lett lefizetve? Esetleg arra a személyre aki SMS -en keresztül rendelte a vakcinát?...
Várom az értelmes hozzászólásokat az eredeti kérdésemhez. Köszi.
Csak ivott, de nem vette be a gyógyszert.
Tudom, fáj ha szembe talál a valóság.
Gyere át Telegram -ra, esetleg VK pont com -ra. Ott meg látod a Banderista neo-náci Zelensky háborús bűneit (is).
Csupa hiteles hírforrás.
Telegram báttya... a nigériai kriptós csalók főhadiszállása.
Biztos van az is, én nem tudom. De hát így működik az igazi szólás szabadság és a valós lehallgathatatlan GPG titkosítás.
Tanulhatna az erkölcsi normákat lebegtető "fejlett Nyugat" + Ursula SMS Pfizer ebben is más nemzetektől. Ha már úgy is azzal kampányolnak ami valójában nincs neki. Ugyan is köztudottan jelenleg a tapasztalatok szerint a liberál bolsevik nyugati balos fiúk Nyugaton a mainstram segítségével a társadalom ellenes propagandát nyomják, és a háborúellenesség, bombák NEM szállítása, és a különvéleményűség az lmbtq agybeteg ideológiájuktól az erősen a cenzúrájuk tárgyává vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!