Megutálnád Magyar Pétert, ha ő nyerne és ugyan úgy "lopna" mint Orbán Viktor?
A lopna szó csak azért van idézőjelben, mert ez nem bizonyított. (Ha az lenne, már ülne!)
De most NE ezzel foglalkozzunk!
"A Tisza folyamatosan toborozza a szakértőket, minden területre. Jelenleg is elég színes a tagság"
Szégyelli őket hogy nem mutatják be őket? Vagy ezek is olyanok mint Columbo felesége?
"A Tisza folyamatosan toborozza a szakértőket"
Igen, erről hallottam, hogy toborozni fog, gondolom, teszi is. De jelentkezők is vannak? Választottak is már közülük legalább valamennyit? Lehet már tudni, hogy kiket és hogy kb. milyen szerepre? Bármi ilyen konkrétum van már a toborzás eddigi eredményéről, vagy még mindig csak ott tart az ügy, hogy csináltak valami honlapot, ahol közzé tették, hogy toboroznak?
"A két jól felismerhető fideszes bérkommentelő"
Úgy érted, én vagyok az egyik? :DDD
A bért hol és mikor vehetem fel?
"senki nem lehet annyira ostoba hogy ezt a munkát ingyen csinálják, ezért teljesen biztos hogy profikkal van dolgunk. Megdolgoznak a pénzükért. De azért ne várják már el hogy az ember nekiálljon velük vitázni úgy hogy magukat éppen elvonatkoztatják a fidesztől! Játszatok inkább nyílt lapokkal!"
És senki sem érdeklődhet olyasmik iránt, amik iránt a szerined profi bérkommentelők érdeklődnek?
Oké, akkor nyílt lapokkal játszom: nem vagyok bérkommentelő, csak tájékozódni próbálok, hogy mi újság MP háza táján, mert épp ráérek, és mert valamennyire érdekel a hazai politika.
Szóval?
ma 14:02:
Péter már annyira vágyik a miniszterelnöki székre meg a Karmelita kulcsára,
emlegeti hogy kormányváltás legyen, előre hozott választás, így bukott úgy bukott a fidesz, ő majd hazahozza az eu-s pénzeket, EU-ügyészséghez csatlakozna, stb, stb.
Ezért kérdezem hogy magába tervezi ez a sok feladatot és Magyarország királya óhajt lenni vagy marad köztársaság az államforma és valami kormányzat féleséggel végezné ezt? Ha előrehozott választás lenne kik lennének a kormány tagjai? Berángatná azt akit meglát az utcán és azok, vagy mi?
Még a szerencsétlen, esélytelen, alkalmatlan DK-nak is van egy semmirevaló árnyékkormánya és szerepelget, elnökkel, szóvivővel ilyen-olyan ügyi miniszterrel, addig a Tisza meg?
Ezért kérdezzük tőled, mert ha már itt támogatóan kommenteled hogy hátha követed a politikáját és tudsz érdemi választ adni, de nem, te lefideszbérkommentelőzöd aki kellemetlen kérdéseket tesz fel.
Fidesztől függetlenül, valami pártépítést fel kéne mutatni ha már 2026-ban kormányváltásra készül és ez időig felmutatni valami alkalmasságot, mert a politikai karrierépítés nem 1-2 hónapos meló, szóval azzal se jöjjön valaki hogy van idő 26-ig.
Bezzeg macskával pózolás az megy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!