Megutálnád Magyar Pétert, ha ő nyerne és ugyan úgy "lopna" mint Orbán Viktor?
A lopna szó csak azért van idézőjelben, mert ez nem bizonyított. (Ha az lenne, már ülne!)
De most NE ezzel foglalkozzunk!
39
Ezt nagyon rosszul tudod!
40
Hagyjuk már ezt az ócska cinizmust!!!!
Az ügyészség tárt karokkal várja!
Ursula és bandája nem függeszti fel a mentelmi jogát.
Ahogy Ilaria Salis lincselőt is kihozták a börtönből. Pedig a mi Petink hozzá képest erkölcsi példakép!
Ennyit a brüsszelita globalistákról!
42.
Ez így totál korrekt.
Én amúgy csak azért nem fogok a tiszára szavazni, mert eddig semmi tervük nincs a jövőre nézve.
Soha nem mondtak egyetlen egy dolgot sem amin változtatni karnak, vagy amivel jobbá akarnak tenni valamit.
"Soha nem mondtak egyetlen egy dolgot sem amin változtatni karnak, vagy amivel jobbá akarnak tenni valamit."
Ez már nem igaz
Okés hogy eleve utálod őket, de ez nem igaz.
MP konkrétan kimondta hogy nem NER 2.0-át akar, vagy hogy csatlakozni kíván az Európai Ügyészséghez, és ennek mentén egy átlátható jogállamot kiépíteni.
Az hogy ezt szkeptikusként nem hiszed el az nem gond, hiszen nincs okod bízni benne, de hamis állításokat nem kéne tenni akkor sem. MP ténylegesen szembehelyezkedik ezzel a rendszerrel, az hogy valójában mit fog tenni az jó kérdés, de a kommunikált szándékai azok tiszták
"csatlakozni kíván az Európai Ügyészséghez"
Ez az egyetlen konkrétum, de még annyit se lehet tudni, hogy kik a legfontosabb emberei. Mindig csak MP-ről van szó, senki másról. Akkor meg hogyan?
45#
Miért érdekel téged?
Hiszen úgyis a fidesz a nyerő, ugye nálad
"úgyis a fidesz a nyerő, ugye nálad"
Ilyesmit nem írtam. Miből olvastad ezt ki?
Egyébként bocs, hogy gondolkodni mernék. Látom, nem pártolod az ilyesmit, csak azt várod el, hogy mindenki MP-re szavazzon...
46: érdekelne hogy tudsz-e érdemben válaszolni a 45-nek?
kíváncsi vagyok hogy ti tényleg csak bálványozni tudtok és megnézitek hol pózolt minap és milyen fotót töltött fel, vagy követitek politikájában is és tudtok érdemi választ adni az ilyenekre?
ja és ne fideszezz, nem ez a téma.
A két jól felismerhető fideszes bérkommentelő még szilveszterkor is keményen dolgozott, azért ez derék.
Írtam már ugye, hogy senki nem lehet annyira ostoba hogy ezt a munkát ingyen csinálják, ezért teljesen biztos hogy profikkal van dolgunk. Megdolgoznak a pénzükért.
De azért ne várják már el hogy az ember nekiálljon velük vitázni úgy hogy magukat éppen elvonatkoztatják a fidesztől!
Játszatok inkább nyílt lapokkal!
Utána várjátok ezt tőlünk is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!