Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megutálnád Magyar Pétert, ha...

Megutálnád Magyar Pétert, ha ő nyerne és ugyan úgy "lopna" mint Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

A lopna szó csak azért van idézőjelben, mert ez nem bizonyított. (Ha az lenne, már ülne!)

De most NE ezzel foglalkozzunk!

dec. 28. 22:21
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
0%
#30 Tökéletesen egyetértek veled!
dec. 29. 19:18
 32/56 A kérdező kommentje:

30.

Értem én, hogy nem szereted a fideszt, de végül valahogy mégis az jött le, hogy neked a Magyar Péter az isten. Ő a minden.

Nem támogatom a fideszt, nehogy félre érts, de sajnos az nagyon igat, hogy MP eddig csak annyit tudott mondani, hogy a "fidesz szar, Orbán lop, rohadt tolvaj kormány..."

Szóval oké, hogy szeretitek, de azért legyen már valami amit legalább bemondás szinten meg akar tenni, hogy jobb legyen az ország.

dec. 29. 21:30
 33/56 anonim ***** válasza:
30%

32: az a helyzet hogy a tiszásaknak ennyi bőven elég hogy: "fidesz szar, Orbán lop, rohadt tolvaj kormány..."

és ezzel már politikusnak van nyilvánítva. a szemükben.

és aki megkérdőjelezi őt, az csak fideszes lehet. csőlátású banda.

dec. 29. 21:37
 34/56 A kérdező kommentje:

Nem igaz. Én sem vagyok fideszes, de az, hogy valaki szídja a másikat, az nem azt jelenti, hogy jó lenne vezetőnek.

Én a leg gázabb emberre is szavaznék, ha rendesen felvázolná, hogy mit hogyan tenne jóvá, és min változtatna, hogy jobb legyen az ország.

Remélem felfogod: Én nem a MP ellen vagyok, de egyenlőre ő egy diák aki szídj a tanárokat, de még szorozni sem tud. (Igen, lehet, hogy tud, de ezt még nem tudjuk!)

dec. 29. 21:44
 35/56 anonim ***** válasza:

#32 Nem a megszólítottad (#30) vagyok, de az, hogy a #30-as válaszból neked ez csapódjon le, az valami iszonyat gyengeelméjűségre vall. :D

"Értem én, hogy nem szereted a fideszt, de végül valahogy mégis az jött le, hogy neked a Magyar Péter az isten. Ő a minden."

Én őszintén kíváncsi vagyok arra, hogy TE a #30-as hozzászólásában te mire hallucináltál istenítést! :D

dec. 29. 22:00
 36/56 A kérdező kommentje:

Ugyan úgy reagáltál és válaszoltál mint a másik.

A drogok miatt meg ne aggódj.

Soha nem használtam, nem is próbáltam, ez téged minősít. ;)

dec. 29. 22:22
 37/56 anonim ***** válasza:
63%

A kérdező gyengeelméjű reakciójára kifejezetten reagálni sem érdemes mert teljesen összefüggéstelen a szövege. Viszont egy valamit ennek kapcsán leszögeznék:

A kormánykritika megelőzi a pártválasztást!

Anno fideszes voltam, és nem úgy lettem ellenzéki 2011-ben hogy találtam egy pártot, hanem fordítva. Gombhoz a kabátot ha illik ez ide. Láttam azt a politikai fertőt amit képviselnek és lassan 1 év alatt kiforrott bennem hogy ez nagyon nem jó.

Ezután lettem jobbikos, 2018-ig mivel ez a párt képviselte akkor azt az ellenzéki politikát amit vártam. Sajnos a jobbik elárulta önmagát is, miközben széthullott, így nem támogatható tovább.

2022-ben nem is támogattam senkit, de az ellenzéki beállítottságom nem tűnt el.

Most pedig van valaki aki nemcsak ellenzéki, de jobboldali is, vállalható is, így mint egyetlen aktuális lehetőséget támogatom amíg lehet. Ha lopni kezdene nem támogatnám tovább mint ahogy a fideszt sem tudtam anno 14 éve.

Ezek alapján nem lehet bízni nagyon senkiben, de egy esélyt a rendszerváltásra nagyonis megér Magyar Péter, hiszen nincsen más aki vállalható lenne. Az meg hogy mindenféle fizetett fideszes propagandistának mi tetszik meg mi nem rohadtul nem tud érdekelni.

Sajnos akkor is Magyar Péter az egyetlen most ebben az országban aki talán valamiféle változást hozhat.

dec. 29. 23:06
 38/56 anonim ***** válasza:
31%

"A lopna szó csak azért van idézőjelben, mert ez nem bizonyított. (Ha az lenne, már ülne!)"

Ha nem bújna a mentelmi joga mögé ez a Petya csávó, akkor már nagy valószínűséggel ülne. Mert hát akkor miért nem adja fel a mentelmi jogát, ha nincs mitől tartania?

dec. 29. 23:40
 39/56 anonim ***** válasza:
43%
Úgy tudom az ilyesmitől nem védi meg a mentelmi jog.
dec. 30. 00:53
 40/56 A kérdező kommentje:
Védi vagy nem, egyenlőre még nem öl börtönben... sőt, még csak meg se vádolták. :)
dec. 30. 03:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!