Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek hogy Mészáro...

Mi a véleményetek hogy Mészáros Lőrinc vagyona már több mint 1000 milliárd forint?

Figyelt kérdés
Tiborcz István Orbán Viktor vagyona pedig 150 milliárd ft. Mészáros Lőrinc jövőre gazdagabb lesz mint Michael Jordan és napi szinte 1 milliárd ft-vel növekszik a vagyona és gyorsul. Míg az oligarchák lassan a leggazdagabbak közé kerül világi szinten, addig Magyarország az Európai unió egyik legszegényebb állama lett alulról első vagy második vagy harmadik, Bulgáriával versenyezik és Albániával.

#Orbán Viktor #gázszerelő #Korlátlan vagyonosodás #Magyar oligarchák
dec. 28. 13:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
15%
Én úgy gondolom, hogy ha valaki sokat dolgozik és jól, akkor annak megvan az eredménye. A tehetség utat tör magának.
dec. 28. 13:44
 2/24 anonim ***** válasza:
79%
Rosszul betűződ a föni nevét. Nem így hívják a vagyon tulajdonosát.
dec. 28. 13:47
 3/24 anonim ***** válasza:
74%
#1: Igen, de ennek mi köze hozzájuk?
dec. 28. 13:49
 4/24 anonim ***** válasza:
14%
Olyan szám nincs hogy 1000 milliárd.
dec. 28. 13:54
 5/24 anonim ***** válasza:
2%
Büszke vagyok rá, hogy ekkora sikereket ért el magyarként. Mindig jó érzés az ilyesmi.
dec. 28. 13:54
 6/24 A kérdező kommentje:
#2 Ja tényleg, igazad van!
dec. 28. 13:55
 7/24 anonim ***** válasza:
48%
Úgy gondolom, hogy okosabb, mint Cukkerberg Márk.
dec. 28. 13:55
 8/24 anonim ***** válasza:
16%

Savanyú a szőlő, kérdező?

Lehet nem itt kéne irigykedni, hanem el kéne menned dolgozni. Akkor majd neked is lesz pénzed.

dec. 28. 13:57
 9/24 qkker1 ***** válasza:
78%

Nem kéne a kormánypropaganda mellé még egyéb tudatmódosító szereket is fogyasztani!

dec. 28. 13:59
 10/24 anonim ***** válasza:
74%

Ha ő képes rá én is.

Amúgy én fel vagyok háborodva. Szabad piaci verseny ezeknek már rég nem szent. Tiszta kommunista banda, bár én ezt már CSOK, babaváró bevezetése idején mondtam már…

dec. 28. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!