Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek hogy Mészáro...

Mi a véleményetek hogy Mészáros Lőrinc vagyona már több mint 1000 milliárd forint?

Figyelt kérdés
Tiborcz István Orbán Viktor vagyona pedig 150 milliárd ft. Mészáros Lőrinc jövőre gazdagabb lesz mint Michael Jordan és napi szinte 1 milliárd ft-vel növekszik a vagyona és gyorsul. Míg az oligarchák lassan a leggazdagabbak közé kerül világi szinten, addig Magyarország az Európai unió egyik legszegényebb állama lett alulról első vagy második vagy harmadik, Bulgáriával versenyezik és Albániával.

#Orbán Viktor #gázszerelő #Korlátlan vagyonosodás #Magyar oligarchák
tegnap 13:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
15%
Én úgy gondolom, hogy ha valaki sokat dolgozik és jól, akkor annak megvan az eredménye. A tehetség utat tör magának.
tegnap 13:44
 2/24 anonim ***** válasza:
79%
Rosszul betűződ a föni nevét. Nem így hívják a vagyon tulajdonosát.
tegnap 13:47
 3/24 anonim ***** válasza:
74%
#1: Igen, de ennek mi köze hozzájuk?
tegnap 13:49
 4/24 anonim ***** válasza:
16%
Olyan szám nincs hogy 1000 milliárd.
tegnap 13:54
 5/24 anonim ***** válasza:
2%
Büszke vagyok rá, hogy ekkora sikereket ért el magyarként. Mindig jó érzés az ilyesmi.
tegnap 13:54
 6/24 A kérdező kommentje:
#2 Ja tényleg, igazad van!
tegnap 13:55
 7/24 anonim ***** válasza:
48%
Úgy gondolom, hogy okosabb, mint Cukkerberg Márk.
tegnap 13:55
 8/24 anonim ***** válasza:
19%

Savanyú a szőlő, kérdező?

Lehet nem itt kéne irigykedni, hanem el kéne menned dolgozni. Akkor majd neked is lesz pénzed.

tegnap 13:57
 9/24 qkker1 ***** válasza:
78%

Nem kéne a kormánypropaganda mellé még egyéb tudatmódosító szereket is fogyasztani!

tegnap 13:59
 10/24 anonim ***** válasza:
74%

Ha ő képes rá én is.

Amúgy én fel vagyok háborodva. Szabad piaci verseny ezeknek már rég nem szent. Tiszta kommunista banda, bár én ezt már CSOK, babaváró bevezetése idején mondtam már…

tegnap 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!