Mi a véleményetek hogy Mészáros Lőrinc vagyona már több mint 1000 milliárd forint?
Ezért tart itt az ország, minden sorvad el. De a magyarok többségét nem érdekli, mert 2018 Vona Gábor Jobbik, a városban hatalmas Jobbikos plakát volt, ráadásul akkor nem ismertem fel Tiborczot, rajta volt fekete-fehér volt, Orbán, Mészáros.. talán még Matolcsy
"Míg te dolgozol, ők gazdagodnak" ez volt a plakátra írva, és elkeserítő volt, mert tudtam, hogy igaz, mégis a fidesz fog nyerni.
Nem irigykedek, és dolgozok, szakmámban, hegesztő vagyok, érettségim is van.
De ennek semmi köze, csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést hogy mi a véleménye az embereknek erről. És ez a téma közös, mindenkinek érdekelnie kellene szerintem.
12. Ha kevesebbet foglalkoznál másokkal és többet magaddal, akkor most neked is lehetne ennyi pénzed. Mészáros úr is gázszerelőként kezdte, majd félretette a bevételét, amit később befektetett. Ezért tudott felemelkedni.
Sehol sem szerepel az életútjában, hogy az interneten irigykedett másokra.
Tegyél félre és ne az irigykedésre pazarold az időd.
#13 Forbes magazin minden évben megbecsüli a top 50 leggazdagabb magyar vagyonát. A top 20 kb csak NER-esek vannak. Utána jönnek csak a valódi, sok áldozatot hozott, keményen dolgozó magyar.
Nagyon szomorú.
Nem irigykedem, nekem van bőven annyi hogy megéljek, és nem vágyom ekkora a vagyonra, se jachtra, meg luxus körülményekre stb. Szerényen élek.
Sztem a vagyona semmit se fog érni a halálos ágyán.
Ő is ugyanúgy végzi, mint bármelyik ember.
#15 "Forbes magazin minden évben megbecsüli a top 50 leggazdagabb magyar vagyonát. A top 20 kb csak NER-esek vannak. Utána jönnek csak a valódi, sok áldozatot hozott, keményen dolgozó magyar."
Nem. A Forbes egyszerűen kiválaszt vállalkozókat és azt írja meg róluk amit akar, mivel semmit nem kell bizonyítaniuk és senki nem kéri számon rajtuk honnan vették a számaikat.
A valóban leggazdagabbak nincsenek a listán, tettek róla hogy a nevüket ne ismerjék az emberek. Ráadásul rég bevett taktika, hogy mindenkire rámondjátok, hogy fideszes, tök mindegy kicsoda és mit csinált korábban.
"Mészáros úr is gázszerelőként kezdte, majd félretette a bevételét, amit később befektetett. Ezért tudott felemelkedni."
Ezt te el is hiszed? Akkor qrvára súlyos bajok vannak a fejedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!