Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek hogy Mészáro...

Mi a véleményetek hogy Mészáros Lőrinc vagyona már több mint 1000 milliárd forint?

Figyelt kérdés
Tiborcz István Orbán Viktor vagyona pedig 150 milliárd ft. Mészáros Lőrinc jövőre gazdagabb lesz mint Michael Jordan és napi szinte 1 milliárd ft-vel növekszik a vagyona és gyorsul. Míg az oligarchák lassan a leggazdagabbak közé kerül világi szinten, addig Magyarország az Európai unió egyik legszegényebb állama lett alulról első vagy második vagy harmadik, Bulgáriával versenyezik és Albániával.

#Orbán Viktor #gázszerelő #Korlátlan vagyonosodás #Magyar oligarchák
dec. 28. 13:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

Ezért tart itt az ország, minden sorvad el. De a magyarok többségét nem érdekli, mert 2018 Vona Gábor Jobbik, a városban hatalmas Jobbikos plakát volt, ráadásul akkor nem ismertem fel Tiborczot, rajta volt fekete-fehér volt, Orbán, Mészáros.. talán még Matolcsy

"Míg te dolgozol, ők gazdagodnak" ez volt a plakátra írva, és elkeserítő volt, mert tudtam, hogy igaz, mégis a fidesz fog nyerni.

dec. 28. 14:04
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem irigykedek, és dolgozok, szakmámban, hegesztő vagyok, érettségim is van.

De ennek semmi köze, csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést hogy mi a véleménye az embereknek erről. És ez a téma közös, mindenkinek érdekelnie kellene szerintem.

dec. 28. 14:04
 13/24 anonim ***** válasza:
15%
És ezt miből számolta ki? Matematikus Ön?
dec. 28. 14:06
 14/24 anonim ***** válasza:
14%

12. Ha kevesebbet foglalkoznál másokkal és többet magaddal, akkor most neked is lehetne ennyi pénzed. Mészáros úr is gázszerelőként kezdte, majd félretette a bevételét, amit később befektetett. Ezért tudott felemelkedni.

Sehol sem szerepel az életútjában, hogy az interneten irigykedett másokra.

Tegyél félre és ne az irigykedésre pazarold az időd.

dec. 28. 14:08
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

#13 Forbes magazin minden évben megbecsüli a top 50 leggazdagabb magyar vagyonát. A top 20 kb csak NER-esek vannak. Utána jönnek csak a valódi, sok áldozatot hozott, keményen dolgozó magyar.

Nagyon szomorú.

dec. 28. 14:09
 16/24 A kérdező kommentje:

Nem irigykedem, nekem van bőven annyi hogy megéljek, és nem vágyom ekkora a vagyonra, se jachtra, meg luxus körülményekre stb. Szerényen élek.

dec. 28. 14:14
 17/24 anonim ***** válasza:
37%

Sztem a vagyona semmit se fog érni a halálos ágyán.

Ő is ugyanúgy végzi, mint bármelyik ember.

dec. 28. 14:19
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
#9 - Irónia volt az egyes, remélem :D
dec. 28. 14:31
 19/24 anonim ***** válasza:
24%

#15 "Forbes magazin minden évben megbecsüli a top 50 leggazdagabb magyar vagyonát. A top 20 kb csak NER-esek vannak. Utána jönnek csak a valódi, sok áldozatot hozott, keményen dolgozó magyar."

Nem. A Forbes egyszerűen kiválaszt vállalkozókat és azt írja meg róluk amit akar, mivel semmit nem kell bizonyítaniuk és senki nem kéri számon rajtuk honnan vették a számaikat.

A valóban leggazdagabbak nincsenek a listán, tettek róla hogy a nevüket ne ismerjék az emberek. Ráadásul rég bevett taktika, hogy mindenkire rámondjátok, hogy fideszes, tök mindegy kicsoda és mit csinált korábban.

dec. 28. 15:05
 20/24 qkker1 ***** válasza:
75%

"Mészáros úr is gázszerelőként kezdte, majd félretette a bevételét, amit később befektetett. Ezért tudott felemelkedni."

Ezt te el is hiszed? Akkor qrvára súlyos bajok vannak a fejedben!

dec. 28. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!