Ha a Fidesz nyer 2026-ban, Orbán Viktor győzelmét jól kifejezné egy ehhez hasonló, őt elismerő mém?
A képen Thierry Henry látható aki emlékeim szerint ebben a pózban a gólöröme után csendre intette az ellenfél szurkolóit.
Egy ehhez hasonló, rajzolt mémet tudnék elképzelni Orbán győzelme után is:
A miniszterelnököt futbalistaként ábrázolnák (hiszen az a kedvenc sportja), amint a Henry-éhez hasonló pózban elcsendesíti a politikai ellenfeleit. Ez egyértelmű utalás lenne arra, ami most folyik, hogy mennyire magabiztosak egyesek Orbán bukásában.
Szerintem egy ilyen mém mehetne a nemzetközi sajtóba is, ezzel a címmel:
"Hatodik. Az európai politika gólkirálya elcsendesítette a magyar ellenzéket és Brüsszelt."
És mi lenne akkor a poszt ha esetleg 2026ban nem jön ki a matek...???
Bár én is azt gondolom, hogy Viktor nyer, szerintem viszont ezúttal nem kétharmaddal fog nyerni, hanem szorosabb lesz.
2/3-os győzelemre én sem számítok.
De ha összehozzák a 2/3-ot megint, az inkább az ellenzékről mond majd el valamit.
Tényleg? Mikor volt az, hogy az ellenzéki szavazók kritikus viszonyulást tanúsítottak a politikusaik felé, példát mutatva a fideszes birkáknak, és kiküszöbölve a demagógiát az ellenzéki politikából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!