Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz nyer 2026-ban,...

Ha a Fidesz nyer 2026-ban, Orbán Viktor győzelmét jól kifejezné egy ehhez hasonló, őt elismerő mém?

Figyelt kérdés

[link]

A képen Thierry Henry látható aki emlékeim szerint ebben a pózban a gólöröme után csendre intette az ellenfél szurkolóit.

Egy ehhez hasonló, rajzolt mémet tudnék elképzelni Orbán győzelme után is:

A miniszterelnököt futbalistaként ábrázolnák (hiszen az a kedvenc sportja), amint a Henry-éhez hasonló pózban elcsendesíti a politikai ellenfeleit. Ez egyértelmű utalás lenne arra, ami most folyik, hogy mennyire magabiztosak egyesek Orbán bukásában.

Szerintem egy ilyen mém mehetne a nemzetközi sajtóba is, ezzel a címmel:

"Hatodik. Az európai politika gólkirálya elcsendesítette a magyar ellenzéket és Brüsszelt."

dec. 26. 23:46
A kérdező szavazást indított:
Igen, jól kifejezné.
Nem.
9 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy egyeseknek mennyi szabadidejük van...
dec. 26. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

És mi lenne akkor a poszt ha esetleg 2026ban nem jön ki a matek...???

Bár én is azt gondolom, hogy Viktor nyer, szerintem viszont ezúttal nem kétharmaddal fog nyerni, hanem szorosabb lesz.

dec. 26. 23:57
 3/7 A kérdező kommentje:

2/3-os győzelemre én sem számítok.

De ha összehozzák a 2/3-ot megint, az inkább az ellenzékről mond majd el valamit.

dec. 27. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha a potrohos 2026-ban újra nyer az nem az ellenzékről mond el valamit, hanem az országról...
dec. 27. 00:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kár volt gondolkodnod, mert nem Gyurcsány a kihívója, és 3 millió ember nem szavazott.
dec. 27. 00:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg? Mikor volt az, hogy az ellenzéki szavazók kritikus viszonyulást tanúsítottak a politikusaik felé, példát mutatva a fideszes birkáknak, és kiküszöbölve a demagógiát az ellenzéki politikából?

dec. 27. 02:58
 7/7 Mad Max2 ***** válasza:
61%
Remélem a koleszterin gyözedelmeskedik Orbán elvtárs felett!
dec. 27. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!