Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Szájer Józseffel...

Fideszesek! Szájer Józseffel visszafogadásával kapcsolatban miért férnek nektek bele az alábbi erkölcsi aggályok?

Figyelt kérdés

1. Miért fér bele a keresztény értékrendbe az, hogy valaki a családja mellett meleg gruppenpartikra jár?

2. Miért van rendben erkölcsileg az, hogy valaki egy olyan, magát keresztény-konzervatívnak mondó pártnak a szekerét tolja, amely eközben masszív meleg-ellenes propagandát folytat?

Miért ír melegek ellen uszító alaptörvényt úgy, hogy közben maga is a legrosszabb értelemben vett meleg (hiszen tegyük hozzá, a normális melegek sem járnak férfiak tucatjaival zacsipacsizni)?

3. Továbbá, ha 4 évvel ezelőtt még maga Orbán Viktor beszélt arról, hogy az értékrend megsértése miatt kell távoznia Szájernek, akkor mi változott meg azóta, hogy most már mégis belefér a melegparti ebbe a keresztény értékrendbe?

Kérlek ezekre válaszoljatok egyértelműen, nem libsizést meg bezzeggyurcsányozást szeretnék hallani, mert 14 éve ti vagytok hatalmon.

dec. 26. 20:16
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
#30 ebben igazad van, csakhogy ezeknek a színészeknek a játéka nem kis hatással van az életedre. Ez a nagy különbség a politika és egy színházi előadás között. Így talán már nem annyira megmosolyogtató.
dec. 27. 23:50
 32/34 anonim ***** válasza:
Értelmes választ egy vakhangya fityfaszostól nem lehet várni... nekik nincsenek erkölcsi aggályaik, soha nem is voltak. Ha Orbán ma azt mondja valamire, hogy fehér, másnap pedig azt, hogy fekete, nekik az is jól van. Szájer "melegszék" József visszafogadása bennük semmiféle erkölcsi dilemmát nem okoz. Ezt kell elfogadni, mert az OV azt mondta. Punktum! Ennyi.
jan. 4. 01:51
 33/34 anonim ***** válasza:
Én imádom a Fideszeseket, olyan jókat tudok kacagni azokon a hülyeségeken amiket mondanak 🤣🤣🤣
jan. 14. 19:09
 34/34 anonim ***** válasza:

33

örülök hogy jót kacagsz de én meg azt imádnám ha nem a "fideszeseket" gyűlölnétek meg röhögnétek ki, jónéhányukat félrevezették,

kiröhögitek az anyukát is aki eltévedt a város központban és a fiát keresi?

Iigaz én nem vagyok olyan idős mint ti sztem, de sztem a Magyarokat kéne szeretni meg az országot és a politikusokat utálni meg kiröhögni.

jan. 15. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!