Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek szerint Magyar...

A fideszesek szerint Magyar Péter erkölcsi szempontból problémásabb, mint Donald Trump?

Figyelt kérdés

nov. 2. 09:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, nem csak a fideszesek szerint, ez a valóság.

Magyar Péter azzal került be a politikába, hogy kiderült lehallgatta a párttársait, a feleségét már évekkel korábban azzal a céllal, hogy majd megzsarolhassa őket.

Mindennek a legaljára süllyedt ezzel. Innentől hiába méregeted, hogy Trump hol van, mindenképpen felette lesz.

nov. 2. 09:59
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Nemcsak a fideszesek szerint, hanem mindenki szerint, aki nem elvakult MP-hívő.
nov. 2. 10:05
 3/12 A kérdező kommentje:

Fideszeseket kérdeztem, mert köztük többen támogatják Trumpot...

Nem arra kérdeztem rá, hogy van-e bármi gond Magyar Péterrel.

nov. 2. 10:13
 4/12 anonim ***** válasza:
20%

Hát nem tudom. Én kevésbé szégyellném ha a fiam részegen bulizna, mintha tini szépségkirálynők öltözőjébe járna be kukkolni.

[link]

Perverz pedopapa Trump

nov. 2. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
#4 Azonban MP esetében nem egyszerű bulizásról van szó, hanem közben nők molesztálásáról és telefonrablásról.
nov. 2. 11:00
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
#5 Hát ha az molesztálás, hogy rád mászik egy csaj, akkor sajnállak. Nehéz lehet incelként élni.
nov. 2. 11:27
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
#6 A videóban nem a csaj mászik rá.
nov. 2. 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Rosszul tetted fel a kérdést, mert párhuzamot vontál MP és Trump között és mindkettőt problémásnak állítottad be.

"A fideszesek szerint Magyar Péter erkölcsi szempontból problémásabb, mint Donald Trump?."

A következő megszólalásodban viszont cáfolod és kioktatod az 1-es hozzászólót:

"Nem arra kérdeztem rá, hogy van-e bármi gond Magyar Péterrel."

Te állítottad, hogy probléma van MP-vel.

Szövegértés nulla.

nov. 3. 17:43
 9/12 A kérdező kommentje:

#8: hol a gond az én szövegértésemmel, amikor arra kérdezek rá, hogy ki hová helyeznek erkölcsi szempontból, erre olyan választ kapok, ami azt bizonygatja, hogy Magyar Péterrel tényleg vannak gondok, holott én ezt sehol nem cáfoltam?

Ez hol mond ellent annak, hogy én párhuzamot vontam a kettő között?

Igen, mindkettővel van gond, de a kérdés, hogy még Donald Trumpnál is rosszabb-e. Így sem érthető?

Ez a "Szövegértés nulla" megjegyzés meg még ebben a kategóriában is kifejezetten szánalmas.

nov. 3. 17:53
 10/12 anonim ***** válasza:
A cáfolatod is egyenlő a nullával, ne is erőlködj, nem fog menni.
nov. 3. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!