Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek szerint Magyar...

A fideszesek szerint Magyar Péter erkölcsi szempontból problémásabb, mint Donald Trump?

Figyelt kérdés

nov. 2. 09:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Arra már nem is kérdezek rá, hogy honnan vetted, hogy az egyesnek írtam, tekintve, hogy a válaszom első mondata egyértelműen a 2. válaszra reagál.
nov. 3. 17:57
 12/12 A kérdező kommentje:

#10: szerintem itt nem én erőlködöm.

Egyébként igaz, úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy a fideszesek ugyanazzal az erkölcsi mércével nézik Magyar Pétert, mint Donald Trumpot.

Megjegyzem, kérdésemet az ihlette, hogy X-en Schwarzenegger kiállt Harris mellett, mire egy kommentelő elkezdte ekézni, milyen egy erkölcsi nulla, aki megcsalta a feleségét. Érdekes, hogyha ennyire kritikus lenne Trumppal szemben, akkor mit gondolna.

nov. 3. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!