Fideszesek! Szájer Józseffel visszafogadásával kapcsolatban miért férnek nektek bele az alábbi erkölcsi aggályok?
1. Miért fér bele a keresztény értékrendbe az, hogy valaki a családja mellett meleg gruppenpartikra jár?
2. Miért van rendben erkölcsileg az, hogy valaki egy olyan, magát keresztény-konzervatívnak mondó pártnak a szekerét tolja, amely eközben masszív meleg-ellenes propagandát folytat?
Miért ír melegek ellen uszító alaptörvényt úgy, hogy közben maga is a legrosszabb értelemben vett meleg (hiszen tegyük hozzá, a normális melegek sem járnak férfiak tucatjaival zacsipacsizni)?
3. Továbbá, ha 4 évvel ezelőtt még maga Orbán Viktor beszélt arról, hogy az értékrend megsértése miatt kell távoznia Szájernek, akkor mi változott meg azóta, hogy most már mégis belefér a melegparti ebbe a keresztény értékrendbe?
Kérlek ezekre válaszoljatok egyértelműen, nem libsizést meg bezzeggyurcsányozást szeretnék hallani, mert 14 éve ti vagytok hatalmon.
#22-esről is sokat elmond, hogy válaszolni egyetlen kérdésre sem volt képes, többszöri felszólításra sem - bár hogyan is tudna, mikor egyrészt ostoba, másrészt tényleg védhetetlen a melegpartis Szájer -, de azért a pofája nagyon jár Magyar Péterről, akinek ezredannyi morális bűne és hibája nincs mint csak önmagában Szájernek.
Csak azt nem értem, hogy az ilyen típusú arcok miért nem állnak ki nyíltan a pedofília, a tolvajlás és erkölcsi züllés mellett ha már egy ilyen pártot támogatnak teljes mellszélességgel? Legalább azt nem lehetne mondani rájuk, hogy képmutató férgek.
"Szájer 16 évig volt EP képviselő, sorolnád azokat a hőstetteket"
imádom ahogy a széttaposott tiszkány utolsó lehelettével még megpróbált valami másról beszélni :DD
szóval az energiaszektort ingyen eltérkozolni kívánó Kollár (nyakkörv) a kedvenced?
19!
Az nem bűncselekmény, csak szabálysértés.
A melegparti nem lehet probléma, biztos sok embert, köztük Fideszes politikust zavar, de ez olyan dolog, am miatt nem lehet kiközösíteni valakit, ez magánügy, semmiféle törvénytelenség nincs benne.
A tévhittel ellentétben a Fidesz nem üldözi a melegeket, csak az erőszakos lmbtq propagandát ellenzi.
Magyar Péter meg pl. elvette és eldobta valakinek a telefonját. Akkor ő mit keres a politikában? Gyurcsány, Kovács Gergely...?
én annyira röhögök ezen
nos.. amennyira csak lehet 🤣🤣🤣🤣 úgy beszélnek már egyesek erről mintha népcsoport lenne A fideszesek.
Én ebből az egész faxságból kimaradok, sőt tojok még a szavazásra is.. literally semmi értelme, az meg hogy valaki 70 évesen 6 órát vár sorban állva a hidegben, hogy aztán úgyis elcsalják az egészet.. az már szomorú.
én már fiatalon rájöttem hogy ezek jól fizetett színészek, és ennyi. Előadnak egy előadást oszt cső. emberek meg ezért összeverik egymást? szórakoztok velem.
~egy 25 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!