Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen mélyre süllyedhet még...

Milyen mélyre süllyedhet még erkölcsileg az álkeresztény pedofidesz?

Figyelt kérdés
Mindig azt hiszem,hogy ez már a gödör alja,aztán megint jön egy újabb botrány,ma ismét egy kitüntetett sztárpapjukról,Pajor atyáról derült ki hogy kisfiúk nemi szervét szerette fogdosni. Már fel is függesztették a papi munka alól a pedofil gazembert,muszáj volt,mert borult a bili.
dec. 5. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
meddig süllyed még az ilyenkérdésekkel az áljobboldali pedotisza?
dec. 6. 00:00
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
egyre lejjebb
dec. 6. 00:01
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos a fidesz olyan erkölcsi mélységekbe süllyedt hogy az már vérlázító.

A Nyugati demokráciákban ennek a tizedéért is lemondanának a kormányok és kormányfők, ezek meg még 2026-ban is kormányra akarnak kerülni, ha ezt hagyják a Magyar emberek akkor megérdemlik a sorsukat.

dec. 6. 01:31
 4/11 anonim ***** válasza:
11%

A telexnél recskáznak ezekre a hírekre, meg láthatóan a proli, beteg szavazótáboruk, akiknél ez természetes, most meg újonganak, meg álkeresztényezhetnek....

Liberóék kerülnének hatalomra, még a nekrofíliát is éltetnék.

dec. 6. 02:51
 5/11 Veteránmacska ***** válasza:
100%
Mindenre képesek túl sok bűn van a nyakukon, rohadt oligarchák, kőkemény tolvaj szervezet. Orbán egy tolvajb diktátorrá kezd kifejlődni, sürgősen meg kéne őket állítani még nem késő!
dec. 6. 04:01
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez olyan, mintha egy munkatársadról kiderülne hogy pedofil és rajtad kérnék számon,hogy miért dolgozol vele egy cégnél.
dec. 6. 05:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem úgy tűnik,hogy ez a cég pont a társadalom legaljasabb rétegét vonzza be,mivel azt ígérik,hogy a feltétlen hűségért cserébe náluk bármit meg lehet tenni. Ennyi aberrált,gusztustalan ember nem kerül össze véletlenül.Ezt a gyermekmolesztáló papot is kitüntette Semjén a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével,gondolom,hogy azért mert folyamatosan habzó szájjal politizált a fidesz mellett. Pont tegnap olvastam,hogy milyen rengeteg gyerek tűnik el Magyarországon,egészen döbbenetes,ha lesz itt majd egy rendszervaltás,én felállítanék egy nyomozócsoportot ennek kivizsgálására,mert simán kinézem ezekből,hogy a fideszes pedofil bűnszervezetnek köze van ezekhez az eltűnésekhez.
dec. 6. 06:33
 8/11 anonim ***** válasza:
13%

7-es!

Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan, hogy a Fidesz védi a pedofilokat a hűségükért cserében.

Attól tartok, hogy pl a Lakatos Márknak és társainak, aki azért elég távol áll a Fidesztől, inkább köze van gyerekek eltűnéséhez. Egyébként abban is biztos vagyok, hogy egyik párt sem támogatja az ilyesmit, aki ilyenben benne van, az plitikai nézeteitől függetlenül tesz ilyet

dec. 6. 07:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy már évekkel ezelőtt is pusmogtak az emberek ilyen dolgokról,hogy mindenki vigyázzon a gyerekére,mert sok az eltűnés,de akkor úgy elengedtem a fülem mellett ezeket a dolgokat. De most hogy látom,hogy milyen ügyek derülnek ki,ez azért szöget ütött a fejembe,hogy mi is folyhat itt. Ezt a nagy kereszténykedést valójában arra használják,hogy az egyházi közösségen keresztül a gyerekek közelébe férkőzhessenek? Eléggé úgy tűnik.
dec. 6. 07:50
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem tűnik, úgy van. vegyük figyelembe, a papok ugyanolyan emberek, mint bárki. És sokfélék. Mióta nincs szűrés, bárki odakerülhet. És a cölibátust sokan nehezen viselik.

Egyébként inkább úgy van, hogy egyes pedofil emberek hamar rájönnek, ha beállnak kemény fideszesnek, megkapják a kellő védelmet. Meg is kapják, csak ha valami miatt a dolog kibukik, nem szokták megvédeni őket, ha nem hajtanak annál is nagyobb hasznot nekik.

dec. 6. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!