Fideszesek ti mit fogtok gondolni ha ne adj Isten 26 ban bukik a Fidesz és 2/3-al nyer a Tisza?
Akkor szerintetek befellegzett az országnak mert másnap jönnek a migránsok, meg átopreálják a gyerekeket és az ország meg háborúba sodródik? A brüsszeli érdekek meg ki lesznek szolgálva?
Komolyra fordítva a szót;
Úgy gondoljátok hogy az ország a Fidesz leköszönte után egy erkölcsi zuhanórepülésbe fog kezdeni?
Azt hogy az emberek személyes életére vonatkozóan olyan óriási változások nem lesznek. Aki gazdag most, az MP alatt is az lesz, aki szegény, az szintén marad az.
Az erkölcsi zuhanórepülés a 90 es években már megkezdődött, de van még lejjebb. A legtöbb fidesz szavazó nem azért szavaz oda mert az tökéletes meg minden marha jó, hanem mert az elmúlt 1x év alatt már “berendezkedett” , alkalmazkodott, tudj mit hogyan, mire lehet számítani. Felépítette az életét, ezekkel a játékszabályokkal, boldogul.
Ha kormányváltás van akkor ez rendül meg, lehet jobb is vagy rosszabb is, nem ez a lényeg, hanem hogy nem tudja mi lesz, mivel járatlan út.
“Járt utat a járatlanért….”
Az emberi természet ilyen, hogy nem szereti a változást, ha már valamire berendezkedett. Kizökken a komfortzónából, nem szívesen kockáztat. Mint a hosszú házasságban mikor mondják a másikra, nem tökéletes de már megszoktam, meg legalább tudom a hülyeségeit. De ez csak egy vélemény :)
Aki elköltözne, és nem csak trollkodik, hanem tényleg fideszes szavazó: Hova?
Libsik szokták mondani minden 2/3 után, hogy na most húznak el nyugatra. Hogy a libsik elhúznak nyugatra, azt megértem, mert az könnyen kivitelezhető az EU-tagsának köszönhetően, meg hogy a libsik nem nemzeti érzelműek, hanem kozmopoliták. De egy hazafias, nyugati értékrenddel nem szimpatizáló fideszes hova megy?
"De egy hazafias, nyugati értékrenddel nem szimpatizáló fideszes hova megy?"
Ez jó kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!