Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek ti mit fogtok...

Fideszesek ti mit fogtok gondolni ha ne adj Isten 26 ban bukik a Fidesz és 2/3-al nyer a Tisza?

Figyelt kérdés

Akkor szerintetek befellegzett az országnak mert másnap jönnek a migránsok, meg átopreálják a gyerekeket és az ország meg háborúba sodródik? A brüsszeli érdekek meg ki lesznek szolgálva?

Komolyra fordítva a szót;

Úgy gondoljátok hogy az ország a Fidesz leköszönte után egy erkölcsi zuhanórepülésbe fog kezdeni?

ma 08:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Azt hogy akkor elköltözök az Magyarországról.
ma 08:55
 2/19 anonim ***** válasza:
69%
Nem lesz ilyen
ma 08:58
 3/19 anonim ***** válasza:
22%
Semmit. A kisemberek élete aligha fog érdemlegesen változni, bármilyen irányba is, ahogy az eddigi kormányváltásoknál sem tette.
ma 08:59
 4/19 anonim ***** válasza:
41%
Azt, hogy fájó szívvel elköltözöm, de engedd meg, hogy abban bízzak leginkább, hogy ilyen dolog nem történik.
ma 09:05
 5/19 anonim ***** válasza:
26%
Pedig semmi sem tart örökké.
ma 09:08
 6/19 anonim ***** válasza:
30%

Azt hogy az emberek személyes életére vonatkozóan olyan óriási változások nem lesznek. Aki gazdag most, az MP alatt is az lesz, aki szegény, az szintén marad az.

Az erkölcsi zuhanórepülés a 90 es években már megkezdődött, de van még lejjebb. A legtöbb fidesz szavazó nem azért szavaz oda mert az tökéletes meg minden marha jó, hanem mert az elmúlt 1x év alatt már “berendezkedett” , alkalmazkodott, tudj mit hogyan, mire lehet számítani. Felépítette az életét, ezekkel a játékszabályokkal, boldogul.

Ha kormányváltás van akkor ez rendül meg, lehet jobb is vagy rosszabb is, nem ez a lényeg, hanem hogy nem tudja mi lesz, mivel járatlan út.

“Járt utat a járatlanért….”

Az emberi természet ilyen, hogy nem szereti a változást, ha már valamire berendezkedett. Kizökken a komfortzónából, nem szívesen kockáztat. Mint a hosszú házasságban mikor mondják a másikra, nem tökéletes de már megszoktam, meg legalább tudom a hülyeségeit. De ez csak egy vélemény :)

ma 09:13
 7/19 anonim ***** válasza:
37%

Aki elköltözne, és nem csak trollkodik, hanem tényleg fideszes szavazó: Hova?

Libsik szokták mondani minden 2/3 után, hogy na most húznak el nyugatra. Hogy a libsik elhúznak nyugatra, azt megértem, mert az könnyen kivitelezhető az EU-tagsának köszönhetően, meg hogy a libsik nem nemzeti érzelműek, hanem kozmopoliták. De egy hazafias, nyugati értékrenddel nem szimpatizáló fideszes hova megy?

ma 09:31
 8/19 anonim ***** válasza:
20%
Ha Lenint megválasztják, akkor azzal a lendülettel lécelek is le az országból. Én nem fogom végignézni, ahogyan Péterke háborúba és mélyszegénységbe taszítja az országot. De bízom benne, hogy a magyar ennél bölcsebb. Szerintem ebből újabb 2/3 lesz!
ma 09:35
 9/19 A kérdező kommentje:

"De egy hazafias, nyugati értékrenddel nem szimpatizáló fideszes hova megy?"

Ez jó kérdés!

ma 09:39
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
9# én keletre, de nem Oroszországba...
ma 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!