Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek máris megszegték...

A Fideszesek máris megszegték az egyik parancsolatot, azzal hogy Orbánt istenítik?

Figyelt kérdés
Ne legyenek neked idegen isteneid színem előtt. Ne készíts magadnak faragott képet vagy bármely alakot arról, ami az égben fönt, a földön alant és a vízben a föld alatt van. Ne borulj le előttük és ne szolgáld őket, mert én vagyok az Örökkévaló, a te Istened, a féltve őrködő Isten, aki megemlékszik az atyák bűnéről a fiakon harmadiziglen és negyediziglen azokon, akik engem gyűlölnek. És kegyelmet gyakorlok ezrediziglen azokon, akik engem szeretnek és parancsolataimat megtartják.

2022. máj. 8. 17:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, a fideszesek bálványimádók
Nem, teljesen rendben van Orbánt isteníteni
11 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Senki nem ísteníti Orbánt.
2022. máj. 8. 17:39
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Ki isteníti Orbánt?
2022. máj. 8. 17:40
 3/10 mindentudó99 ***** válasza:
26%
Mi a bizonyítékod arra kérdező hogy nem Orbán maga a mindenható?
2022. máj. 8. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

17:41

26.

Azért ha azt mondják majd néktek: Ímé a pusztában van; ne menjetek ki. Ímé a belső szobákban; ne higyjétek.

27.

Mert a miképen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugtáig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is.

28.

Mert a hol a dög, oda gyűlnek a keselyűk.

29.

Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek.

30.

És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.

31.

És elküldi az ő angyalait nagy trombitaszóval, és egybegyűjtik az ő választottait a négy szelek felől, az ég egyik végétől a másik végéig.

32.

A fügefáról vegyétek pedig a példát: mikor az ága már zsendül, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár:

2022. máj. 8. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
A nep legszánalmasabb kérdése rovatunkat olvashatták.
2022. máj. 8. 17:48
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, én nem istenítem, de nem is ismerek Fideszest aki istenítené.
2022. máj. 8. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nincsen olyan Fideszes ismerősöm akik szobrot faragott volna Orbánról és előtte végezne leborulásokat.
2022. máj. 8. 18:09
 8/10 anonim ***** válasza:
7%

#1 "Senki nem ísteníti Orbánt."

Ez így nem igaz. Nézd meg miket írogatnak róla a ballibek. Tisztára azt hiszik, hogy Orbán valami istenféle, hiszen szerintük Orbán miatt robban ki az ukrán háború, Orbán tudja mikor lesz vége a háborúnak, Orbán miatt van az infláció növekedése egész Európában, Orbán miatt nőtt az üzemanyagok ára, Orbán nem szállít fegyvert az ukránoknak és emiatt nem lett még vége a háborúnak blablabla.... És ez csak az utóbbi idők termése, korábban felelőssé tették a devizaválságért is, a migránsválságért is meg még azért is, hogy amikor ellenzékben volt a fidesz akkor nem akadályozta meg a gazdaság leromlását 2002-2010 kötött, mintha valami istennek képzelnék, aki ilyenre is képes kellene legyen.

Szóval a ballibek istenítik Orbán, azok nem akik rá szavaznak. Ők (mi) csak egy jó politikusnak, jó miniszterelnöknek tartják.

2022. máj. 8. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:
14%

És tényleg.

2022. máj. 8. 19:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne téveszd össze az Istehegyi utat az Orbán-hegyi úttal...
2022. máj. 9. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!