Fideszesek! Nektek orbán viki az Isten? Vagy mit vártok tőle?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 15:18
1/18 anonim válasza:
A kérdésed hemzseg a helyesírási hibáktól. Orbán Viki nagybetű, istent meg kisbetűvel kell írni, mivel Orbán feljebbvaló istennél.
egy fideszes
2/18 A kérdező kommentje:
Dirrekt írtam így! Kedves fideszes nyelvtanár!
2010. ápr. 20. 15:23
3/18 anonim válasza:
Orbánék kimosták az agyukat, ezért tényleg Istennek képzelik azt a majmot.Amúgy szerencsétlen minden beszéde közben kapkodja a legyeket a nyelvével, észrevettétek? Undorító.
4/18 anonim válasza:
meg lehet érteni az első hozzászólót. a vallásosak is kikérik maguknak, ha istent kis "i"-vel írom.
5/18 anonim válasza:
Igen, ezt már én is megfigyeltem. Lehet, hogy nem kielégítő a nyáltermelése. :-)
6/18 A kérdező kommentje:
Na, eltudom képzelni azt a sok vallásos szavazót...!
2010. ápr. 20. 15:29
7/18 anonim válasza:
Bizony, ilyen hülyék vagyunk. Az én agyamat személyesen OVi mosta ki, Jézus viszont csak a lábukat mosta meg az apostoloknak. Látszik, hogy ki az Isten, remélem. :PPP
8/18 anonim válasza:
Igen.Számomra Orbán Viktor a Messiás második eljövetele.Most megküzd a Sátánnal és eljő a Világbéke és a Földi Paradicsom.
Te barom kérdező.
9/18 anonim válasza:
Igen.Számomra Orbán Viktor a Messiás második eljövetele.Most megküzd a Sátánnal és eljő a Világbéke és a Földi Paradicsom.
Te barom kérdező.
Egy éven belűl, fogod te még anyázni OV-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!