Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Debreceniek, a Debrecenben...

Debreceniek, a Debrecenben Hallottam Official városi csoportból tényleg tiltják a Fidesz kritikus kommentelő debreceni városlakókat?

Figyelt kérdés
ma 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen.
ma 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
helyesen teszik ha így van, mert az elfertőződött csoportokat helyrehozni már nem lehet
ma 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Megnéztem, nincs ilyen csoport (ha Fb-ra gondoltál).

Van 3 Debrecenben Hallottam nevű, Official nélkül, + 2 némi kiegészítéssel a nevében, de nem ezzel.

Az Official azt sugallná, hogy a város üzemelteti, ilyen jelenleg nincs.

ma 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Igen igaz, a narancs háttérképes csoportból abszolút kitiltják az embereket egy tökéletesen kultúrált hangnemű ámde fideszről igazat író kommentért. Tapasztalat! És még rengeteg debreceni városlakó tapasztalata. Van egy másik csoport kék háttérrel amelyikben már többen vannak mint az officialben.
ma 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
A narancsos nevénél tényleg ott az OFFICIAL!
ma 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem látja az officialt az már ki van tiltva. 😂
ma 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
4. linket tudsz betenni?
ma 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:

"egy tökéletesen kultúrált hangnemű ámde fideszről igazat író kommentért. "

én ilyen kommentet soha nem láttam, csak messiástól függően a szokásos orbánfóbiás személyeskedő fröcsögést

ma 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!