Fideszes kommentelők szerint aki máshogy gondolkodzik mint ők, az baloldali, és hülye,miért?
Figyelt kérdés
Én amúgy egy csomó dologgal egyet értek amit a fidesz mond és csinál, de van amivel nem, és akkor már baloldali, háborúpárti, agyhalott vagyok, miért?dec. 9. 16:49
1/9 anonim válasza:
Nem, az úgy van, hogy aki nem ért egyet a fidesszel, az először gyurcsányos volt, majd libsi baloldali, na meg nem magyar, most meg épp tiszas mindenki szerintük... Mindegy, legyen, a birka szavazóiknak mindig kell valami konkrét ellenségkép!
3/9 A kérdező kommentje:
Sok nyugger állandóan írja ezeket...
dec. 9. 16:57
4/9 anonim válasza:
Lehet, én nem szidom a baloldaliakat és nem mondok rájuk semmi bántót, mindenkinek megvan a véleménye.
5/9 anonim válasza:
Ha hülyeséget írsz, hülyének fognak gondolni. Ha támogatod a háborút, háborúpártinak fognak gondolni.
6/9 anonim válasza:
5. És ki mondja meg, hogy ki támogatja a háborút??? Tán a fidesz?
Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy Orbán a háborúparti, mert Putyin csicskaja, mindent megtesz a győzelméért és belülről fúrja az EU-t!
Szóval a fideszesek haborúpártiak!
7/9 anonim válasza:
6: Na, látod, rád mind a két jelző igaz, ebből az egy beírásból világos.
8/9 A kérdező kommentje:
LOL, mert azt mondom, hogy ne lopjon a fidesz akkor azzal támogatom a háborút?
dec. 9. 17:50
9/9 anonim válasza:
Már megint mindenki mindent félreértelmezik, mert nem is úgy van az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!