Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szánalmasak azok a fidesze...

Nem szánalmasak azok a fideszes posztok, ahol bemutatják, milyen jólét van itthon, mert az emberek vásárolnak élelmiszert, a karácsonyi vásárok meg tele vannak (külföldiekkel)?

Figyelt kérdés

Mi az az intelligenciaszint, ahol az emberek még hisznek ennek a hazugsagpropagandának. Ezek a bűnöző politikusok mar rég börtönben lennének, de a balkáni proli magyar mégis megszavazza őket.

Ennyire jól működik az agymosás itthon? Goebbels is bűszke lenne rá, hogy 90 évvel később is jól működik az emberek megtévesztése, becsapása valamint az ellenségképgyártás?

dec. 22. 10:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Na erről beszéltem. :D Ezek szerint fogalmad sincs a Gyurcsány-korszakról... Legalább ne okoskodnál.

Én ugyanarról a házról beszélek. Családi ház. 60ezer volt akkor is, most is.

dec. 22. 11:19
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Még a down-kóros ismerőseimnek is van annyi esze, hogy a boltba nem férnek be 10 millióan, ugyanis annyian vagyunk, nem párszáz ezren. Ja és bocs, hogy merünk vásárolni, nem fényevők vagyunk
dec. 22. 11:51
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Én is éltem bőven Gyurcsány idejében és jobb volt, mint most. Nem kedveltem őt, de így útólag inkább őt választanám, mint ezt a tetves dagadt cigány kan disznót
dec. 22. 11:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez teljesen értelmetlen. Ismerek olyat akinek most sokkal jobb, meg olyat is akinek rosszabb. Én még olyan országot nem láttam ahol mindenkinek ugyanolyan jó. Ezer tényező, milyen családból jöttél, milyen anyagi körülményekből, mi a végzettséged, helyileg hol élsz, stb.
dec. 22. 13:10
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

Ez tényleg így van. Nem férsz be se a wellnessbe, se a moziba, se egy étterem, se semmi.

Nem tudom mit vergődtök rajta.

dec. 22. 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Én most próbáltam foglalni szállást, már csak február elejére kaptam. Csurig van minden.
dec. 22. 15:00
 17/18 anonim ***** válasza:

#7: En akkor egy 38 m2-es lakást béreltem, a havi rezsim 15 ezer forint volt a legerősebb téli hónapban úgy, hogy a távfűtést nem lehetett szabályozni és ment a semmibe. A fizetésem pótlékokkal kb 250nettó volt.

#14: Leirtad a lényeget. Akkor is és most is van akinek jó, van akinek rossz volt. Közben meg úgy van az egész propagandával eladva, hogy a Gyurcsány idejében csak rossz volt. Én akkor voltam 25-30 között. Hetente mentünk bulizni, kidőltek az emberek a diszkóból, ha 11 után érkeztél, egy órát álltál kint az utcán minimum… wellness ugyanúgy tele volt akkor is, a népszerű helyeket akkor is vadászni kellett…

dec. 22. 16:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Azt kellene megérteni hogy van aki boldogul, van aki nem, és ez független attól hogy éppen ki vezeti az országot. Ez így van nyugaton is, ott is van csóró aki éppen kijön meg iszonyú gazdag is. Aki politikai pártoktól várja a jólétet, csalódni fog, ahogy egy 6x éves ismerősöm szokta mondani: “ 40 éve azt hallgatom hogy jobb lesz”

Egy 10 emeletes panelben a harmadikon éppen hónapról hónapra valahogy kijönnek, a negyediken most költöznek házba, hatalmas kerttel, úgy hogy nem kellett hitel sem. Ugyanabban az Orbán rendszerben.

A szomszédasszony biciklivel jár dolgozni, az alatta lakónak egy 7-es BMW áll a parkolóban, ami alsó hangon is veri a 10 misit. Az Orbán rendszerben. Így lesz ez Magyar Péter alatt is. Meg a következő alatt is, ahogy az elmúlt évezredek alatt is, és örökké. Ámen.

dec. 23. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!