Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szánalmasak azok a fidesze...

Nem szánalmasak azok a fideszes posztok, ahol bemutatják, milyen jólét van itthon, mert az emberek vásárolnak élelmiszert, a karácsonyi vásárok meg tele vannak (külföldiekkel)?

Figyelt kérdés

Mi az az intelligenciaszint, ahol az emberek még hisznek ennek a hazugsagpropagandának. Ezek a bűnöző politikusok mar rég börtönben lennének, de a balkáni proli magyar mégis megszavazza őket.

Ennyire jól működik az agymosás itthon? Goebbels is bűszke lenne rá, hogy 90 évvel később is jól működik az emberek megtévesztése, becsapása valamint az ellenségképgyártás?

ma 10:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
De igen. Minden jóízlésű ember szerint ez szánalmas dolog.
ma 10:41
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
Ezek a posztok unalmasak. Ha tehetném, visszarepítenélek a Gyurcsány/ Bajnai időbe, hogy élvezd a “jótéteményeit.
ma 10:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk sokkal nagyobb volt a jólét Gyurcsány alatt.
ma 10:43
 4/16 anonim ***** válasza:
11%
Ja, én is visszasírom a Ferit. Jó volt a rúd párizsi meg a zsömle, amit a hónap második felében ettünk, hogy a rezsire legyen elég pénz.
ma 10:48
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, teljesen igazad van. Mi és a környezetünk is sokkal jobban élt Gyurcsány alatt, csak divat szidni meg a nép nagy részét agyilag átmosták, hogy akkor minden rossz volt. Egyszerű példa, hogy párom apja is szidja a Gyurcsányt, miközben akkor olyan jólétben éltek, hogy kétszintes családi házat építettek jó környéken. Ma meg lassan a havi pénzből nem jönnek ki, kenyérre se telik, de nem baj, mert Viktor jó, Gyurcsány idejében meg rossz volt.
ma 10:50
 6/16 A kérdező kommentje:
Ezek a Megafonos trollok mindenhol ott vannak? Másfél évig ezt fogjátok csinálni?
ma 10:51
 7/16 anonim ***** válasza:
23%

Gyurcsány idején 115ezer volt a fizetésem.

A rezsi 60ezer.

A benzin 300Ft.

Most 630ezer a fizetésem.

A rezsi 60ezer.

A benzin 600Ft.

Az árak 2-3x-osai a Fletó idejében lévőknek, cserébe a fizetésem közel a 6x-osa.

ma 10:55
 8/16 anonim ***** válasza:
49%
#7. Te hülye barom, ezen jót nevettem. Köszi 😂
ma 10:58
 9/16 anonim ***** válasza:
37%
A valóságon? :) Ezek szerint nem éltél Fletó idejében, vagy még gyerek voltál. :)
ma 11:00
 10/16 anonim ***** válasza:
66%
De éltem, 23 éves voltam amikor Fletót leváltották, de én rezsiben ennek az ötödét fizettem annak albérletben amit ide leírtál, meg ki az a hülye aki elhiszi, hogy ugyanannyit fizetsz most a rezsiért, mint majdnem 2 évtizeddel ezelőtt?
ma 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!