Etnikailag hogy nézne ki Magyarország, ha csak a Fidesz szavazók maradnának itthon?
100% dzsipp.
Ugyanis a többiek tuti elmenekülnének 1 ilyesféle kisebbségi többletű országból.
Rendesen jól szórakozom, mind a kérdezőn, mind az eddigi válaszolókon, imádnivaló ballib szanatórium. :)
Nem, srácok. Nem ilyen egyszerű. Például én bent élek az oroszlánbarlangban a VII. kerület mélyén Maugliként a DK-sok között (:D) a saját lakásomban, és többdiplomás, hétszámjegyű havi jövedelemből élő 31 évesként is leszavazok a Fideszre...ezzel az ellenzékkel szemben bármikor (nem volt ez mindig ilyen egyértelmű, de sokat dolgoztatok rajta a fentiekhez hasonló megszólalásokkal). További kellemes valóságtagadást kívánok! :)
Ott is van a helyed közöttük, te agyhalott gyökér..
#7. Igen, én is így látom. Azért költöztem be ide közéjük. Amúgy ha kicsit közelebbről negismered őket rájössz, hogy ők is csak emberek, még ha a beteges Orbán-gyűlölet hajlamos is elvakítani őket.
"te agyhalott gyökér"
Jóój, de morci valaki. Nagyon megbántott egy szemét fideszes? :((
Átlagéletkor: kb 60 év (de gyorsan csökken, persze a brazilok miatt)
Legalább 50% brazil
Budapest megszűnne a legnagyobb város lenni. A lakosság több mint fele falvakban élne.
A maradék Ázsiai vendégmunkás. Ők dolgoznak az akksigyárakban, a nyugdíjasok és brazilok meg csak túlélnek valahogy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!