A Mi Hazánk miért nem látja azt, hogy nem nyerő kitartaniuk a sorkatonaság mellett?
51: Szlovákiát vissza tudnánk verni a jelenlegi helyzetben is, a Románokat pedig semmiféle emberanyaggal nem tudnánk, mert iszonyatos mértékű páncélossal, légierővel rendelkeznek, és kétszeres lakossággal. Arról már nem is beszélve, hogy mi az istenért támadnának meg, és hogy a nemzetközi közösség amennyiben nem segít, akkor megette a fene, ha meg igen, akkor nem a védekezés hatékonyságán múlik a végkimenetel.
Ennyit a gyakorlati részéről. Az elvi része meg továbbra is az, hogy nem érdemes a megvédésre egy olyan nemzet, ami akaratod ellenére hurcol el.
Ahogy látom te már el is kezdted a toporzékolást. :D
55: Pontosan! Ez a helyes és erről kellene minden egyéni szabadságban hívő, azaz VALÓBAN LIBERÁLIS embernek példát venni. (Ha valaki azt mondja: Én liberális vagyok, de ---> az az ember 99%, hogy nem liberális) COVID intézkedéseket is egytől-egyik elszabotáltam, a polgári/hadi böszmeséget is inkább töltöm fogdán, minthogy az államnak legyen igaza.
DE! Említettek itt Románokat, Szlovákokat. OK! Ebben kiegyezhetünk: amennyiben távolról is felmerül, hogy miattuk kell bevonulni, ám legyen, vállalom. Nem azért, mert ellenük szívesebben megyek, mint a ruszkik ellen, hanem mert tisztában vagyok azzal a geopolitikai realitással, hogy az Orosz fenyegetés hatására kell majd felkészülni.
57:
Sajnos 2 ember is adott 2 különféle választ előttem.
Van, aki az Ukránokat tartja fenyegetésnek, pl. Mi Hazánk, fű alatt a kormányhívek közt is van ilyen irányzat. Egyébként annyi valós alapja van, hogy volt olyan Ukrán parlamenti képviselő, aki azzal fenyegetőzött (ha nem is jogosan, de érthetően, mert tényleg nem könnyíti meg a magyar fél Ukrajna fegyverrel való ellátását), hogy ha Oroszország legyőzné őket, akkor Magyarországra törnének be a visszavonuló vert hadukkal, menekültjeikkel, erőszakkal, ami könnyen menne, hisz alig lenne ellenállás, tehát úgy ugráljunk. Ez nem M1 propaganda kitaláció, hanem elhangzott.
59-es pedig azt írja, és ez lesz az EU, a NATO és a mindenkori magyar kormány álláspontja is, hogy előre, preventíven kell felkészülni, akkor is, ha nincs fenyegetés.
Tehát, kedves kérdező, értsd meg, az, hogy te és én tudni véljük, hogy nincs fenyegetés, és tegyük fel igazunk is van, és a valóság is az, hogy nincs, ez ÉDESKEVÉS. Ami a lényeg, hogy a NATO, az EU, a kormány, az erőszakszervezetek, és a média által vezérelt közvélemény által uralt valóságban VAN fenyegetés és minket is törvényi erővel kényszeríteni fognak, hogy reagáljunk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!