A Mi Hazánk párt miért akarja bevezetni a kötelező sorkatonságot?
Én Mi hazánk szavazó vagyok, de rohadtul nem értek egyet a kötelező sor katonasággal, be a mi hazánk az egyetlen egy párt amivel 70%-ig egyetértek a többinél ez csak pár százalék maximum három négy!
szerintem Orbán Balázsnak van igaza a sorkatonasággal kapcsolatban hogy nem érdemes harcolni mert akkor több ember hal meg !
"Én biztos nem vonulnék be"
Hidd el nekem, hogy egészen biztosan bevonulnál.
Mert a magyar egy katonás faj, vérében van a háború és a harc.
Oroszország és az USA gyarmatosításához pedig ütőképes hadsereg kell.
Azt tudjátok, hogy háborús helyzetben úgyis behívnak titeket harcolni ha kaptál képzést, ha nem?
Azért valljuk be a programjukban elmondják, hogy más Európai országok mintájára egy - másfél hónapos alapképzésről lenne szó, amit szintén a bevált példák alapján a nyári szünetre időzítenek, hogy a tanulmányait és alapvetően semmit se befolyásolja a fiataloknak....
Aztán ha nincs háború leéled az életed boldogan, ha meg van, akkor legalább hallottál már fegyverropogást, be tudod kötni a bakancsod meg a fejvédőt....
Csaxólók, hogy semmi olyan helyzet sincs előreláthatólag hogy bevezessék a sorkatonaságot magyarországon belátható időn belül ugyanis a nato tagja vagyunk és amíg ez nem szűnik meg addig esély sincs rá!
De azért trollkodjatok csak tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!