A Mi Hazánk párt miért akarja bevezetni a kötelező sorkatonságot?
Vagy izrael mintára.
"viszont cserébe ragaszkodni fogunk a polgári szabad lőfegyvertartáshoz"
Ezzel viszont nem értek egyet! Láttuk hogy amerikába is hová vezetett...
Érdekes, hogy fejlett országokban akár bal, akár jobb oldal kormányoz, nem törlik el a sorkatonaságot és senkit nem is érdekel...
Mikor Norvégiában dolgoztam pár éve, egy srác épp nyári munkán volt és mondta, hogy nemsokára elmegy egy rövid időre mert megy alapkiképzésre behívták. Teljesen pozitavan elmesélte hogy legalább egy kis erőnléti táborozás lesz nekik, elméleti meg gyakorlati foglalkozással és kész, pár hét múlva jött is vissza...komolyan mondom mintha még rendesebb is lett volna, érettebb, tisztelettudóbb vagy nem is tudom.
"Ezzel viszont nem értek egyet! Láttuk hogy amerikába is hová vezetett..."
Láttuk. Isten megteremtette az embereket Colt pedig egyenlővé tette őket.
"komolyan mondom mintha még rendesebb is lett volna, érettebb, tisztelettudóbb vagy nem is tudom."
Ez ezzel jár. Páváink sem véletlenül fosnak annyira, hogy egyszer elindulnak az emberré válás útján.
"Láttuk hogy amerikába is hová vezetett..."
Oda, hogy az emberek meg tudják magukat védeni és lelövik az őrült támadókat?
15
Egy példa :: amikor a németek bevonultak franciaországba akkor a franciák megadták magukat és a németek érdekes módon mégsem gyilkolták halomra a francia civileket akik megadták magukat
"Csaxólók, hogy semmi olyan helyzet sincs előreláthatólag hogy bevezessék a sorkatonaságot"
Kamu.
"Egy példa :: amikor a németek bevonultak franciaországba akkor a franciák megadták magukat és a németek érdekes módon mégsem gyilkolták halomra a francia civileket akik megadták magukat"
Hát akkor majd te is add meg magad az ukránoknak amikor bevonulnak, majd meglátjuk milyen jó világ lesz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!