Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk miért nem látja...

A Mi Hazánk miért nem látja azt, hogy nem nyerő kitartaniuk a sorkatonaság mellett?

Figyelt kérdés
A magyar társadalom joggal nem vevő rá, csak ilyen kommunista felfogásúak támogatják, ők meg szerencsére kevesen vannak. Vagy nem akarnak kormányra kerülni, és akkor tudnak továbbra is felelőtlenül ordibálni?
dec. 21. 11:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
9%

"...van hadseregünk, pont akkora amilyen nekünk békeidőben kell."

Ja. Az ukránoknak is volt amikor Putyin megkívánta a Krímet. Aztán csak lestek mint a vett malac.

Ha valaki csak korábban megkötött egyezményekben bízik és csak akkor kezd el készülni egy háborúra amikor már a nyakában az ellen, akkor megnézheti magát.

És nem az a lényeg, hogy nagy létszámú hadsereg legyen, hanem hogy viszonylag nagy létszámú kiképzett ember legyen, ha muszáj.

Ha te ezt másként gondolod, akkor másként gondolod. Nekem ez nem gond, de úgy gondolom nincs igazad.

dec. 21. 15:37
 12/83 anonim ***** válasza:
17%
Sorkatonai szolgálatra égető szükség van.
dec. 26. 19:29
 13/83 anonim ***** válasza:

"kevesen mennek el katonának"

Talán nem kellett volna kírúgni egy csomó tisztet azért, mert túl USA barát.

Illetve az oltatlanokat úgy, hogy az oltás nem volt parancsba adva.

"Sorkatonai szolgálatra égető szükség van."

Majd én égetem a tisztjeimet Hans flammenwerferével ha lesznek olyan hülyék, hogy fegyvert adjanak a kezembe.

TUDOM, hogy lelőnek, ha nem megyek, DE NEM FOGOK MENNI, legalább néhány fasisztát magammal viszek az árnyékvilágba. Ezt így Jan 1 előtt fontosnak tartom leírni (onnantól elvileg nem kéne mások halálát kívánni vagy 0-1 év böri).

dec. 27. 01:08
 14/83 gago77 ***** válasza:
19%

Mert a Mihazánk nem a popularitás alapján politizál.

Azért most már leállhatnál ezekkel a sorkatonás kérdéseiddel, tudjuk, hogy fosol tőle de már unalmas...

jan. 6. 14:28
 15/83 A kérdező kommentje:

14-es talán ők szálljanak le végleg a témáról, pláne hogy nem aktuális, meg azért előrefelé haladjunk a korral és ne visszafelé fejlődjünk

Nem f.sok tőle csak semmi értelme nem lenne, ráadásul engem egyáltalán nem érdekel a téma

jan. 6. 18:40
 16/83 gago77 ***** válasza:
26%
De hiába mantrázod, hogy "nem aktuális", attól még az. És kegyetlenül fosol tőle. És ha nem fosnál tőle, vagy nem érdekelne a téma, akkor nem írogatnál ki ilyen kérdéseket és nem erősködnél itt tök feleslegesn. :)
jan. 7. 08:57
 17/83 anonim ***** válasza:
47%
Ha akkor vezetnénk be a sorkatonaságot, amikor aktuális, akkor nekünk reszeltek.
jan. 7. 09:00
 18/83 A kérdező kommentje:
Mi adja az aktualitását azon kívül hogy néhány alkoholista hőbörög róla hogy "debizonyráférneamaifiatalokra"? Mi a kifogásotok a jelenlegi önkéntes tartalékos rendszerrel szemben? Miért kéne válogatás nélkül mindenkire rákényszeríteni mikor nem mindenki alkalmas rá?
jan. 7. 18:27
 19/83 anonim ***** válasza:
Ukrajna pl. valamivel jobban állna, ha nem pár nap alatt kiképzett civileket küldenének a frontra.
jan. 7. 18:37
 20/83 A kérdező kommentje:
És nekünk mi dolgunk Ukrajnával? Vagy nekik velünk háborús szempontból?
jan. 7. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!