Hogyan szokjak le a politikáról?
Mindig megfogadom egy botrány vagy balhé után hogy többet nem követem, mert már nagyon színvonal aluli.
És sajnos nagyon fel tudom húzni magam kormányunk bizonyos gazdasági vagy kormányzati döntésein…
Az elhatározásom az volt hogy nem követem többet a politikát és leszavazok majd vakon ami nem Fidesz és legnagyobb esélye van nyerni és kész. (Jelenleg ez a Tisza)
De mégis olvasok továbbra is híreket és visszaesek… van más aki küzd ezzel?
Szentelj mindennap egy fél órát a politikára. Olvasd el a legfelháborítóbb híreket a Fideszről, jól morgolódd, szitkozódd ki magad. Majd olvasd el a kommenteket, hogy a Tisza az egyetlen megoldás, és "csak most az egyszer" mindenkinek rá kell szavazni, utána nyugtasd meg magad, hogy "igen, ez a legjobb megoldás, ezt teszed te is, azaz te minden tőled telhetőt megtettél az ügy érdekében". Mondj egy áment, és minden felületről lépj ki, ami politika.
E félóra előtt és után tilos a legrövidebb pillantást is vetned politikai tartalmakra. Így le sem kell szoknod a politikáról, kielégítheted a késztetéseidet, de keretek közt tarthatod, hogy ne terjedjen ki túl nagy részére az éltednek... 😌😌
🙌 NAMASTE 🙌
10: tehát nem tudod mi az a jobb felső sarok 😆 sz@r ügy... 😆
esetleg otthon is tévedtél már el és napokig éheztél mert nem találtad hol a hűtő és a ruhásszekrényben kerested az ételt? 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!