Hogyan szokjak le a politikáról?
Mindig megfogadom egy botrány vagy balhé után hogy többet nem követem, mert már nagyon színvonal aluli.
És sajnos nagyon fel tudom húzni magam kormányunk bizonyos gazdasági vagy kormányzati döntésein…
Az elhatározásom az volt hogy nem követem többet a politikát és leszavazok majd vakon ami nem Fidesz és legnagyobb esélye van nyerni és kész. (Jelenleg ez a Tisza)
De mégis olvasok továbbra is híreket és visszaesek… van más aki küzd ezzel?
Az egy természetes dolog, hogy az embert érdekli a politika, mivel őt is érinti, benne él. De azt megértem, hogy egy idő után túltelítődik tőle az ember és sok lesz... főleg, amilyen alpári szintre süllyesztette le a fidesz a közéletet az elmúlt évek alatt.
Ne olvass híreket, ne kommentelj, a nagyobb események úgyis el fognak jutni hozzád.
A politikai határozza meg, mennyit ér a fizetésed, mennyit adsz oda belőle az államnak, hogy aztán meghatározza azt is, mire költsék stb.
Ha ez mind nem érdekel, igazából nekem is adhatnád, amit megkeresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!