Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jelen politikai helyzetben...

A jelen politikai helyzetben van értelme tanárnak mennem melegként?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, kb. 8 éves korom óta tudom, hogy irodalomtanár szeretnék lenni.

Viszont nagyon aggódok, mert egyre több olyan jogszabály van, amiben uszítanak ellenünk, pl. hogy 18 alattiaknak még említeni sem szabad, hogy léteznek LMBTQ-emberek. Magamról sem szabadna tudnom akkor... Meg a pedofilokkal is állandóan össze akarnak mosni minket.

Félek, hogy ha majd tanári szakra jelentkezem, mire elvégzem majd az 5 éves tanárképzést, még durvább törvények lesznek és esetleg nem is engednék majd, hogy tanítsak.

dec. 18. 18:24
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Amíg nem teszed ezt közhírré természetesen."

Kisebb városban lakok, mindenkivel van kb. közös ismerős.

"Fogalmam sincs a tanáraim nagy részéről hogy férje, felesége van-e vagy nincs...."

Mi tudjuk a tanárainkról, nekik is van facebookjuk is, látjuk a képeiket. Meg aki normálisabb, azt szoktuk is néha kérdezni, hogy mi a helyzet a gyerekeivel.

dec. 19. 11:42
 22/22 anonim ***** válasza:

"Kisebb városban lakok, mindenkivel van kb. közös ismerős"

Én is, de nem látom be kinek mi köze lenne mások magánéletéhez

Ezzel csak egy probléma van: így rohadt nehéz párt találni magadnak. De ha ez megnyugtat: hetero férfiként is legalább olyan nehéz, főleg ilyen elvekkel felvértezve. Ez ilyen

"Meg aki normálisabb, azt szoktuk is néha kérdezni, hogy mi a helyzet a gyerekeivel."

Megkérdezhetik. Válaszolod hogy nincs, esetleg hozzáteszed hogy nem is szeretnél de ezt sem muszáj. Aztán a többihez senkinek semmi köze

dec. 19. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!