Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jelen politikai helyzetben...

A jelen politikai helyzetben van értelme tanárnak mennem melegként?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, kb. 8 éves korom óta tudom, hogy irodalomtanár szeretnék lenni.

Viszont nagyon aggódok, mert egyre több olyan jogszabály van, amiben uszítanak ellenünk, pl. hogy 18 alattiaknak még említeni sem szabad, hogy léteznek LMBTQ-emberek. Magamról sem szabadna tudnom akkor... Meg a pedofilokkal is állandóan össze akarnak mosni minket.

Félek, hogy ha majd tanári szakra jelentkezem, mire elvégzem majd az 5 éves tanárképzést, még durvább törvények lesznek és esetleg nem is engednék majd, hogy tanítsak.

dec. 18. 18:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Vár a nyugat!
dec. 18. 18:28
 2/22 anonim ***** válasza:
57%
Menjél valami melegebb helyre.
dec. 18. 18:29
 3/22 A kérdező kommentje:
Magyar irodalmat szeretnék tanítani, nem hiszem, hogy erre nagy igény lenne más országokban. Tudok valamennyire angolul, de egy Shakespeare nyomába sem ér Adynak vagy József Attilának.
dec. 18. 18:50
 4/22 tgt ***** válasza:
57%
Mire elvégzed az egyetemet, remélhetőleg már nem ez a fasiszta kormány lesz.
dec. 18. 18:53
 5/22 anonim ***** válasza:
64%

1,2 hát ez nagyon vicces, viszont szerintem szomorú, a tény miszerint egy fiatalnak azon kell gondolkodnia, hogy mehet-e tanárnak csak a szexuális orientációja miatt.

Egyébként szerintem nyugodtan mehetsz, nekem is van nyíltan bi tanárom is.

dec. 18. 18:53
 6/22 anonim ***** válasza:
69%
Ja a későbbiekben jem igazán tudom hogyan fog alakulni a magyar politika, de higgyünk a 26-os kormányváltásban.
dec. 18. 18:55
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
nem*
dec. 18. 18:55
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
Nekünk is volt a 90-es évek végén már leszbikus tanárnőnk, felvállalta a kapcsolatát. Azóta is együtt vannak, ő meg igazgatóhelyettes, egy amúgy kormánypárti kisvárosban.
dec. 18. 18:56
 9/22 anonim ***** válasza:
74%

Hadd mondjak valami jellemzőt Magyarországról. Itt még soha egyetlen egy nemzedék nem abban élt aztán, amiben felnőtt. És nem abban lett öreg, amiben felnőtt volt. Lesznek problémáid húsz év múlva is, de a Fidesz az nem lesz köztük. Az se fogják tudni, hogy volt olyan. Nagyon gyorsan felejtenek itten... ami viszont nem jó dolog.

Fel ne add az álmaidat! Ha egyszer te erre vagy képességeid szerint alkalmas, ebbe vagy szerelmes, akkor ne legyen belőled se bankár, se falburkoló, se angol irodalomtanár Angliában, mert akkor fogsz csak tényleg nyűglődni, ha nem azt csinálod, amit szeretsz.

Te bízzál a jövőben, minket meg pont az ilyen kérdezők engednek bízni abban, hogy lesznek még újra értelmes emberek ebben az elbutult országban.

dec. 18. 19:34
 10/22 anonim ***** válasza:
49%

"Magyar irodalmat szeretnék tanítani"

Kinn még takarítással is többet össze tudsz szedni, mint idehaza tanárként, ráadásul ha valamelyik gyerek megorrol rád és kitalál egy történetet, akkor melegként kb keresztre fognak feszíteni.

Tegyél magadnak egy szívességet és lépj le az országból, nem vagy kompatibilis a jelenlegi oktatási rendszerrel.

dec. 18. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!