Szerintetek a mostani helyzetben van -e értelme nagy dolgokat vásárolni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy most lett volna aktuális nálam egy új autóra való beruházás, de a jelenlegi helyzetben nem tudom hogy lenne -e értelme, mert kitudja mi lesz még itt... Az én munkahelyemen úgy néz ki nincsenek gondok, és nem is lesznek..
Ti megvennétek most, vagy megvárnátok a háború végét?!
2022. márc. 13. 15:23
1/7 anonim válasza:
Csak nagy dolgokat van. Harckocsi, hadihajó, vadászgép.
2/7 anonim válasza:
Mindig legyen legalább fél évnyi tartalékod. Ha ez megvan, akkor vásárolhatsz.
3/7 anonim válasza:
Most érdemes igazán! De semmi hitel!!!!!! ( Ami pénzt tárgyi dologba fektetsz, arra van remény, hogy megmaradjon. Az inflácio meg csak viszi az értékét a semmibe.) Ha meg igazán nagy gebasz lesz akkor tök mindegy, mert az életedet kell mentened!
4/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nincs jelentős tartalékom, csak 3 havi maradna kb.
2022. márc. 13. 15:37
5/7 anonim válasza:
Én vásárolok, de már jóval régebben vettem fél kiló törhető aranyat. Valami apokalipszis lesz, azt tudom vinni és talán egy ideig nem halok éhen, de erre nem is gondolok, hogy kell.
6/7 anonim válasza:
Igen, vegyêl. Ugyanaz a kocsi mar jovore sokkal dragabb lesz mint most az inflacio miatt. Most erdemes koltekezni, vadarolni mert a penz ertektelenedik, a targyak legalabb szolgalbak minket. A kocsival menekulni is tudsz, abban aludni is lehet vegszukseg eseten. Igaz a benzin most draga, szocal keveset hasznald egy darabig.
7/7 Humor Herold válasza:
Én a járvány elején voltam pont így.Én megvettem a kocsit,nem bántam meg. De szerencsém is volt,mert nyilván felkészül és számol az ember a legrosszabbal.De szerencsére nem úgy alakult.
Ahogy írták ha most még megteheted vegyed meg,mert 1 év múlva lehet nem tudod már kifizetni. Aztán kívánom legyen szerencséd és ne bombázzák le a szép új autód :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!