Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab péter miért játsza a...

Jakab péter miért játsza a szegénylegényt hogy panelban lakik parizert eszik stb? Amikor mindenki tudja hogy havi 6.2 milliot keres? Ennek igy mi ertelme? Szerintem meg kicsit gúnyos is azokra nézve akik valoban ilyen helyzetbe vannak csak nem 6.2bol

Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 18:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Politikai haszonszerzés
2021. júl. 15. 18:16
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Lörinc is önerőből gazdagodott meg. Szerintem az is gúnyos... Viktornak is csak 600 000 ft félretett pénze van...
2021. júl. 15. 18:17
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Próbál tetszelegni a proli szavazóinak, hátha beszopják ezt a kamut.
 4/16 A kérdező kommentje:
Lehetne ha nem lenne nyilvanos a keresete. Szerintem ez így ahogy ő csinalja serto azokra akik tenyleg ugy elnek.
 5/16 A kérdező kommentje:
3. A kerdes alapvetoen nem arra szolt amire valaszolsz mondjuk ez nem valasz. Amugy ha meszaros is kepeket rakna ki hogy panelba lakik es parizert eszik akkor az is serto lenne de o nem teszi.
2021. júl. 15. 18:19
 6/16 A kérdező kommentje:
2.*
2021. júl. 15. 18:19
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

Így jár az aki az M1-en tájékozódik terjeszti a hazugságot.

[link]

Ezt nem mondta be az M1 ugye?

2021. júl. 15. 18:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Na, én is parízert eszem, néha krumplival, de ezt csak halkan mondom😉
2021. júl. 15. 18:26
 9/16 A kérdező kommentje:

7 es

Feltetelezzuk hogy ez igaz

Szerintem havi 2 milliobol se kell jatszania a szegenyt :))

10/16 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező

Kétfeléá kell választani azt hogy hol él és hoygan, meg azt hogy milyen szerepet játszik.

Attól, mert MOST képviselőként van 3 milliós fizetése (a 6 millió az amibe az országnak kerül, mint bármelyik másik hasonló képviselő, nem ennyi a fizetése), attól még a lakása ott van ahol évekkel előtte is volt. Lehet hogy jövőre meg már nem lesz parlamenti képviselő (bárcsak!) és akkor meg már nem fog ennyit keresni. Van annyira értelmes hogy nem fogja most felélni az összes pénzét, mikor kisgyerekei vannak.

Ettől függetlenül játssza el a "szegénylegény" szerepét, de nem túl jól. Bár azt meg kell hagyni hitelesebb, mint amikor Dobrev a szegények nagy barátjaként és megmentőjeként próbálja eladni saját magát, aki annyira de annyira át tudja érezni hogy milyen nehéz is minimálbérből megélni.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!