Milyen árak voltak itthon 2006-ban?
"Amíg megadod az ostobáknak a lehetőséget, hogy kinyilatkoztatásokat tegyenek, addig nem tudsz tanítani nekik semmit."
gordonka az aljas szemét felszámolóbiztos öngyilkosságba kergetett tisztességes gazdákat
ki a hibás a tiszások szerint : ÓRBÁÁÁÁÁÁÁÁÁN
meg valami bábolna :DD
elmondom ki a hibás : bajnai gordon és az aljas szoci törvények
#30 Te vagy az aki próbálsz kamu állítást bizonygatni. Vannak tények és ezek cáfolnak. Erre kitalálod hogy hamisítják a statisztikákat, csak mert nem jön össze a valóság azzal amit szeretnél bizonygatni.
Nem élünk jól és sok a gond. Pont. Ettől még hazugság hogy 2006-ban jobb volt vagy hogy akkor ne lett volna magasabb a munkanélküliség.
#32-nek:
Nem hamisítják, mindössze olyan környezetet teremtenek, ami a statisztikai adatokat MEGTÉVESZTŐVÉ teszi!
Majd akkor ugass nekem a munkanélküliség csökkenéséről az Orbán-kormány regnálása alatt, amikor a regisztrált munkanélküliek nem lesznek BELEKÉNYSZERÍTVE a közfoglalkoztatásba. Mert ha nem vállalja el a közfogit, akkor mehet éhen dögleni. Azt a közfogit, aminek a munkabére meg sem közelíti a minimálbért, de az elvárások ugyanazok. És a statisztika kozmetikázása érdekében gyakorlatilag bárhová lehetővé tették a közfoglalkoztatott alkalmazását. Ez egy náci rezsim.
Tisztában vagy vele, hogy például a pécsi TŰZOLTÓSÁG informatikusa közfoglalkoztatott? Vagy hogy az önkormányzatok, és egyéb hivatalok pultjai mögött is nagyon sok ül belőlük? Érdemes használni őket, mivel kevesebbet kell nekik fizetni. Ők nem teljes jogú állampolgárok, te fasiszta!
#36: Bírom, amikor statisztikákkal jön valaki, és ha mutat pár számot, akkor abból leáltalánosít, hogy szerinte mindenkinek jó vagy éppen rossz (volt). Mellé, meg hozzáteszi a maga kis történetét, hogy ezt meg azt látott, amivel megtámasztja érveit, ami szerinte igy már betonszilárd.
Erre én meg azt tudom mondani, hogy ha már a számokat forgatod, akkor 7.5 % volt a munkanélküliség, vagyis 92.5 % dolgozott... Akkor valószínű nem lehetett mindenkinek annyira rossz. Sőt, én is láttam ezt - azt. Pl a környezetemben senki se vesztette el a munkahelyét, se barát, se rokon senki... mint ahogy én sem. Éspl a nagy szegénység közepette, amikor az autópiacon baj volt és csökkentek az árak, annyira szegények voltak a magyarok 2007-2008-2009 körül, hogy úgy cserélgették az új autókat, mint más a nadrágot. Mi is akkor vettünk új autót, lefosztották a kereskedéseket, ami egyik nap volt, a másik nap nem. Több kollégám is akkor vett új autót, annyira rosszul ment neki.
És ha most azt mondod, hogy én biztos imádom a Gyurcsányt meg visszasírom, azt mondom tojok rá magasról. AKkor is jól éltünk és most Viktor idejében is jól éltük és ugyanúgy a környezetemben sincs senkinek anyagi vagy más gondja, de ugyanúgy sír, mert ez mintha a magyar emberekbe kódolva lenne mindenki körülmények között.
#37 Pedig az öcsém kisfiának az osztályában pl. összesen 4 olyan gyerek volt, akinek mindkét szülőjének volt munkája. A többinek kb. fele-fele arányban vagy egyiknek sem, vagy csak az egyiknek.
Pedig ez nem egy borsod-megyei zsákfalu, hanem egy dunántúli megyeszékhely, egyetemváros. És azon belül sem egy úgynevezett "rossz környéken" laktunk. De sajnos ugyanez volt a helyzet az összes ismerősünk körében. Még a fiataloknak is nagyon nehéz volt munkát találni, 40 év fölött meg már szinte reménytelen volt. 50 év fölött meg már nem volt ott a "szinte" sem. Nem is nagyon voltak akkoriban álláshirdetések, csak amit a közszférában kötelező volt meghirdetni. A Munkaügyi Központban meg már a harmincasoknak is azt mondták, hogy ha van rokonuk vagy ismerősük, aki tud nekik munkát adni, akkor lesz munkájuk. Ha nincs, akkor nem lesz, mert 30 éves kor fölött már senkit nem vesznek föl dolgozni. És nem számított sem a végzettség, sem a szakmai tapasztalat, mint ahogy sokan gondolják. Éppen ellenkezőleg, inkább ártott, mint használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!