Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyszer meglesz oldva a...

Egyszer meglesz oldva a kisebbségi probléma?

Figyelt kérdés

Megoldás alatt azt értem, hogy megtanítják nekik, hogy hol a helyük és hogy nem állnak ők sem a törvények felett.

Felszámolják a gettókat és biztonságosabbá teszik a keleti részt, mert szerintem az eléggé nincs rendben, hogy ha délutánosból megyek haza, akkor egyik zsebemben paprika spray, másikban meg kés, hogy valami minimális biztonság érzetem legyen.

Sajnos volt már olyan, hogy majdnem használnom is kellett, mert addig nem értette meg a senkiházija, hogy tőlem nem fog pénzt kapni, amíg meg nem mutattam neki a kést, mert már úgy jött hogy addig segítsem ki amíg szépen kéri.

Szerintem nagyon nincs rendben, hogy lassan kommandós felszereléssel kell rendelkezned, hogy megvédd magadat egyes helyeken. Nem egy barátomba kötöttek már bele buszon, vonaton, az utcán és valahogy sosem fehérek voltak az elkövetők. Ami itt az északi középhegységben van az siralmas.

ma 18:37
1 2
 1/14 Fsms ***** válasza:
88%
Soha, sajnos egyre nagyobb gond lesz.
ma 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Soha. Integrálódni nem tudnak ez már most látszik. Egyre többen lesznek és egyre pofátlanabbak.
ma 18:41
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

"Megoldás alatt azt értem, hogy megtanítják nekik, hogy hol a helyük és hogy nem állnak ők sem a törvények felett."

Csak hogyha ilyen attitűddel közelítesz, akkor méginkább rontasz a helyzeten. Sajnos a mindenkori politikai vezetés folyamatosan elmulasztotta ezt a kérdést. Pedig ha nem kezdenek vele valamit, előbb vagy utóbb, de nagy baj lesz belőle.

ma 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Orbán kormány 2024
ma 18:44
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
Egyszer igen, mert elfogy a magyar.
ma 18:45
 6/14 anonim ***** válasza:
51%

Bőven elég lenne azt csinálni, mint amit anno Fico Szlovákiában.

Se segély, sem semmi.Meg, reklámozni , propagandálni nekik az EU adta "mobilitási lehetőségeket".

Aztán, szépen megindulnak nyugatra, úgyis vándornép.

Aztán, oldja meg a sok hülye liberális.

ma 18:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Tessék? :D

ma 18:52
 8/14 A kérdező kommentje:

Faj háború lesz a vége. Egyszer elege lesz a "parasztoknak" ahogy ők neveznek minket és akkor tényleg vér fog folyni, ezért kéne a kormánynak megoldást találnia erre, amivel ellehetne kerülni a katasztrófát.

Kezdhetnék azzal, hogy a rendőrök kezébe több hatalmat adnak.

Régi középiskolás tanárom mesélte, hogy anno ők simán járkálhattak akár a rosszabb környékeken is, mivel tudták a kisebbségiek, hogyha hozzájuk nyúlnak, utánna a rendőrök jól megruházzák őket.

ma 18:54
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

A cigányok nem tudnak integrálódni. Egyrészt vadállatok, nem tudnak emberi környezetben élni, másrészt nem is kényszeríti őket a domesztikációra, mint ahogy az ember annak idején megszelídítette a kutya vagy más házi- és haszonállatok vad őseit.

Ez utóbbi azért van, mert a demokrácia jelenlegi állapotában kiváló lehetőséget jelentenek mindegyik politikai platformnak. Olcsó, alacsony igényű, könnyen megvásárolható, nagy létszámú tömegről van szó. Nem kell nekik sok, nem igényelnek vállalkozásokat támogató adórendszert, nem érdekli őket a forint értéke a főbb valutákhoz viszonyítva, nem fontos nekik, hogyan működik az oktatás és az egészségügy. Elég egy kicsit emelni a segílykén, adni pár kiló krumplit és már húzzák is az ikszet oda, ahová kell.

Amíg ez így van, senki sem fogja felvállalni, hogy az alkalmazkodásra képteleneket ellehetetlenítse, a maradékot pedig integrálja az emberek társadalmába.

ma 18:59
 10/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
30%
A Mi hazánkosok szerint csak ők magyarok, azaz 300 ezer magyar van, vagyis ők a kisebbség :)
ma 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!