Fideszesek, ezt elmagyaráznátok?
Miért szeretitek azt, hogy a ner kilopja a szemünket?
Az nem magyarázat hogy előtte, Gyurcsányék is ezt tették, nem arra kellene törekedni hogy ilyet senki sem tegyen?
És miért utáljátok a nyugatot, ahová mi is tartozunk, a mellett hogy a fidesz, amely ugyanúgy a globalista multikat szolgálja ki, elmondta hogy elkötelezett EU és NATO tagok vagyunk, miközben keletről rengeteg ember konkrétan a szegénység és a diktatúrák elől menekül az általatok szidott nyugatra?
A Fityesz szavazók többsége már csak vagy idős krumplievő,akik megélnek a fél kiló krumplijából,vagy cigányok akik azt hiszik,hogy: "Ha Olbán Viktol lesz továbbla isz,akkor Magyalolszágon nem lesz hábolúú jóú nekűnk az ezel folintosz kenyél ész a káosz isz cak meg ne haljunk"
Szándékosan írtam így,ugyanis az indiánok akiket eddig kérdeztek így beszéltek és így írnak és a leg gázabb hogy így is gondolkodnak.
Fideszes vagyok, érdemes elolvasni, ha hosszú is :
A korrupció nem mos kezdődött. A baloldal sokkal többet loptt. Most mindenre azt mondják, hogy lopás. Franciáknál csak francia cég nyer tendert, pl autógyáraknál is látni ezt. Akkor az is lopás? Ott van Mészáros. ő MAGYAR. Kifizeti az alkalmazottakat. Nem kell a multnak adni a nehezen kivitelezhető, nagy logisztikát igénylő projekteket, akik nem fizetik ki az alvállalkozókat akik felakasztottak emiatt maguk a baloldali ciklus alatt. Most sokkal jobban járunk
Az EU sokkal nagyobb pl a korrupció. Éva Káli, Rosenborg van Der leyen asszony és már nem is emlékszem a többi nevére. Ott felbuknak ezek a nagy tolvajok
Most van legalább rezsicsökkentés, amit a nagy baloldal nem tudott megtenni, pedig nem is kellett volna hozzá sokat megtenni, csak visszavásárolni a rezsi szolgálétatókat. Minden fél évben volt áram, gázáremlés, pedig megígérték, hogy nem lesz. Lendvai lassan mondta vagy tízszer, hogy "Orbán is meghallja" hogy nem lesz gázáremelés. Na hát akkor is emeltek a multik és a nyereséget kivitték az országból, amikor a világpiaci ár csökkent. Szóval ne gyere a korrupcióval mert nem releváns
*
"És miért utáljátok a nyugatot, ahová mi is tartozunk" 😂
Tarozunk? gyermekem ; gyarmatnak vettek fel tudod? A cukoriparunk ezért döntötték be, a mezügazdaságunk ezért tették tönkre, hogy itt adják el azt a silány árucikket, amit már ott sem esznek meg. Ide hozzák a selejtet az 1%-os fantát meg a szikkadt élelmiszereket.
Amikor beléptünk az EU-ba nem volt arról szó, hogy be kell telepíteni afrikát, ázsiát. Hol volt olyan, hogy a szexuális devianciákat a betegek fogják a gyermekeknek nevelni az ovikba, alsóba? Én nem emlékszem arra, hogy ennek tudatában léptünk volna be. Te igen?
"És miért utáljátok a nyugatot, ahová mi is tartozunk, a mellett hogy a fidesz, amely ugyanúgy a globalista multikat szolgálja ki, elmondta hogy elkötelezett EU és NATO tagok vagyunk, miközben keletről rengeteg ember konkrétan a szegénység és a diktatúrák elől menekül az általatok szidott nyugatra?"
Igazság szerint Magyarország semmi jót nem kapott nyugatról, sem keletről.
Magyarországnak az a jó, ha semelyik említett hatalmi tömbhöz nem tartozik, hanem a kettő között lavírozik.
Ezt csinálja Orbán Viktor.
#7 Nem érted mit mondok. Én ilyet nem mondtam amit te állítasz.
Azt mondtam, hogy a baloldali kormányok alatt külföldieknek árusították ki az országot.
Ma meg egy magyar ember, Mészáros nyeri a közbeszerzéseket.
Döntse el mindenki melyik a jobb.....
Szóval nem baj hogy korrupt és elcsalja a pályázatokat és elveszi a kkv cégeket a magyar családoktól a befizetett adóból, de az a lényeg hogy (mészáros, aki a miniszterelnök strómanja), MAGYAR!?
Gratulálok.
Szóval szerintetek nem lehet olyan hogy magyar is, de nem lop?
Nincs jelenleg szó baloldali alternatíváról, mivel a baloldal megsemmisült, nem létezik már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!