Elmagyaráznátok a fideszeseknek mi a helyzet?
Bármilyen fidesz lopást, hazugságot, csalást, gyerekek könnygázzal lefújását is csinálnak, tele van a komment szekció a fideszt ész nélkül támogatókkal:
"Nem tudom mit hőbörögtök, ennyire jól még sosem éltünk az országba mint most" írják..
Mikor már az 50. ilyen kommentet olvastam feladtam. Tényleg ennyire menthetetlenek a fideszesek? Közületek valaki el tudná magyarázni nekik, hogy "miért hőbörgünk"?
Ne a Putyinnak, a mocskos nyugatiaknak
Náluk jobb, ezért a k"va anyjukat:)
Sikerült a magyarokból biorobotokat csinálni, akik mindent elhisznek, amit mondanak nekik
Mit vársz?
Teljesen mindegy hogy meddig magyarázod, pont olyan, mint egy ateistának magyarázni hogy létezik Isten, vagy egy vallásosnak, hogy nem létezik. Lyukat is beszélhetsz a hasába, akkor se fogod megtéríteni. A fidesz is inkább már vallás mint párt, aki hisz benne, annak magyarázhatsz te akármit napestig is, nem fogja érdekelni, mert megvan a saját hite a dolgokról, és azt te nem fogod tudni felülbírálni érvekkel.
A másik réteg, egy jóval vékonyabb, meg pénzt kap azért, hogy mantrázza a fideszes narratívát, sulykolja ahol csak tudja, őket meg pláne nem fogod meggyőzni.
Hagyjuk már... A YoutTube világában a közmédiával meg a regionális újságokkal érvelni? Na, meg az Origo. Ugyan...
#9 Ha nem számítana akkor szerinted miért költenek erre milliardokat? Szórakozásból? Vagy ennyire buta szerinted az Orbán?
Azt nem is említve hogy facen és youtubeon is milliardokból nyomulnak a propagamda reklámjaikkal, én is kapom, pedig tudhatná az algoritmus hogy nem vagyok fideszes.
Na ennyit rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!